Με άγριο σφυροκόπημα απαντάει στη Χαμάς το Ισραήλ: Η πολεμική αεροπορία ισοπεδώνει κτίρια στη Γάζα [βίντεο]

Με άγριο σφυροκόπημα απαντάει στη Χαμάς το Ισραήλ: Η πολεμική αεροπορία ισοπεδώνει κτίρια στη Γάζα [βίντεο]

Σφοδρότατη είναι η απάντηση του Ισραήλ στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, με την πολεμική αεροπορία να σφυροκοπά ανελέητα την Γάζα και να ισοπεδώνει κτίρια τα οποία χρησιμοποιούνται από ανώτερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, σύμφωνα με το Ισραήλ.

Πρόκειται για σκληρή απάντηση των Ισραηλινών στα μαζικά, πυραυλικά χτυπήματα που δέχτηκαν πρώτοι στα εδάφη τους από την οργάνωση Χαμάς. Οπως αναφέρει σε ανάρτηση στο X από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ «η Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να επιτίθεται σε στόχους τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Το πρωί πολλά στρατηγικά κέντρα δέχθηκαν επίθεση. Το πρωί, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν σε αποθήκη όπλων και σε φρεάτιο εισόδου σε υπόγεια τρομοκρατική σήραγγα στη Λωρίδα της Γάζας, τα οποία χρησιμοποιούνται από ανώτερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς».

Το βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ

Υπουργείο Υγείας της Γάζας: Αεροπορικές επιδρομές στον καταυλισμό προσφύγων της Τζαμπαλίγια

Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σήμερα στις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον καταυλισμό προσφύγων της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Τουλάχιστον 493 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον αποκλεισμένο παλαιστινιακό θύλακα από το Σάββατο, σύμφωνα με απολογισμό των νεκρών που είχε δώσει νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο.

Το Ισραήλ ξεκινάει πολιορκία στη Γάζα -Κόβει στους Παλαιστίνιους ρεύμα, τρόφιμα, νερό και καύσιμα

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Γιοάβ Γκαλάντ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ επιβάλλει πλέον «πλήρη πολιορκία» στη Γάζα των 2,3 εκατ. κατοίκων

«Δεν θα υπάρχει ηλεκτροδότηση, δεν θα υπάρχουν τρόφιμα, δεν θα υπάρχει νερό, δεν θα υπάρχουν καύσιμα», είπε, κάνοντας λόγο για μάχη κατά «ανθρώπινων κτηνών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ