Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Σίδνεϊ

Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Σίδνεϊ

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, με 100 πυροσβέστες και 20 οχήματα, στο κέντρο του Σίδνεϊ, όπου φλέγεται ένα πολυώροφο συγκρότημα, μέρους του οποίου έχει αρχίσει να καταρρέει.

Η τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε μέσα σε ένα πρώην εργοστάσιο καπέλων, που δεν κατοικείται, στο Σάρι Χιλς, στην οδό Randle Street, που είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Βρίσκεται σε περιοχή κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Παράλληλα, οι φλόγες να επεκτείνονται σε γειτονικά διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν αρκετά κρίρια στην περιοχή. Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιούνται εκκενώσεις και ότι είναι κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Οι αρχές ζητούν από τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή.

«Το κτίριο αρχίζει να καταρρέει, ενώ η φωτιά αρχίζει να εξαπλώνεται σε πολλά γειτονικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων κατοικιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. «Τουλάχιστον ένα όχημα στην περιοχή έχει επίσης καταστραφεί από τη φωτιά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS