Μεντβέντεφ: 280.000 συμβόλαια επαγγελματικής θητείας στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις υπογράφηκαν το 2023

Μεντβέντεφ: 280.000 συμβόλαια επαγγελματικής θητείας στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις υπογράφηκαν το 2023

Περίπου 280.000 πολίτες έχουν μέχρι σήμερα εγγραφεί μέσα στο 2023, για επαγγελματική θητεία στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, όπως δήλωσε σήμερα, ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Επισκεπτόμενος τη Ρωσική Άπω Ανατολή ο ίδιος είπε, ότι συναντήθηκε με ντόπιους αξιωματούχους προκειμένου να συνεργαστούν στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

“Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, από την 1η Ιανουαρίου του 2023, περίπου 280.000 πολίτες έγιναν δεκτοί στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων επί τη βάσει της υπογραφής συμβολαίων”, μέσα σε αυτούς, συμπεριλαμβάνονται και έφεδροι μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τον Μεντβέντεφ.

Την προηγούμενη χρονιά, η Ρωσία ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την αύξηση του αριθμού του μάχιμου προσωπικού των ενόπλων δυνάμεών της κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 30% στο 1,5 εκατομμύρια μέλη.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο, η υλοποίηση του οποίου γίνεται ακόμη πιο δύσκολη από τις βαριές, αλλά μη ανακοινώσιμες ρωσικές απώλειες στον πόλεμο της Μόσχας κατά της Ουκρανίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ