Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ πλημμυρίζει τα τούνελ της Χαμάς με θαλασσινό νερό [βίντεο]

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ πλημμυρίζει τα τούνελ της Χαμάς με θαλασσινό νερό [βίντεο]

Το Ισραήλ ξεκίνησε να γεμίζει με θαλασσινό νερό τα τούνελ της Χαμάς για να τα πλημμυρίσει όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται Ισραηλινοί στρατιώτες να έχουν συνδέσει σωλήνες με την είσοδο των τούνελ της Χαμάς και να αδειάζουν μέσα σε αυτά γαλόνια θαλασσινού νερού.

Στόχος του Ισραήλ είναι να καταστρέψει το δίκτυο με τούνελ κάτω από τη Λωρίδα της Γάζας της Χαμάς γι’ αυτό και πολιόρκησε για πολλές ημέρες το νοσοκομείο Αλ Σίφα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε τούνελ μήκους 55 μέτρων σε βάθος 10 μέτρων με θωρακισμένη πόρτα, κάτω από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας, δίνοντας στην δημοσιότητα σχετικό βίντεο. Στην ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού για το συγκεκριμένο τούνελ αναφερόταν ότι η πρόσβαση προς το τούνελ ανακαλύφθηκε σε χώρο εντός των εγκαταστάσεων του Αλ-Σίφα που περιείχε πυρομαχικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ