Το βίντεο-μήνυμα του Τραμπ πριν μπει στο νοσοκομείο -Δεν μεταφέρει τις αρμοδιότητές του στον αντιπρόεδρο Πενς

Το βίντεο-μήνυμα του Τραμπ πριν μπει στο νοσοκομείο -Δεν μεταφέρει τις αρμοδιότητές του στον αντιπρόεδρο Πενς

Την ώρα που έμπαινε στο νοσοκομείο, έχοντας ήδη εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού, ο Ντόναλντ Τραμπ τουίταρε ένα βίντεο-μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό το βίντεο εξήγησε ότι μεταβαίνει στο νοσοκομείο, αλλά διαβεβαίωσε όλους τους Αμερικανούς ότι είναι «πολύ καλά».

Διαβεβαίωσε ακόμη ότι θα γίνουν τα πάντα για να λειτουργήσουν όλα σωστά και πρόσθεσε ότι και η Πρώτη Κυρία είναι πολύ καλά επίσης.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Το εκτιμώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε στο 18 δευτερολέπτων μήνυμά του, το οποίο ουσιαστικά ήταν και το πρώτο του tweet μετά από 15 ώρες.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ μάλιστα σχολίασαν τη χρονική απόσταση του tweet με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό με εκείνο με το μήνυμά του, καταγράφοντάς το ως κάτι ασυνήθιστο για κάποιον που τουιτάρει διαρκώς και ακατάπαυστα.

 

 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312158400352972800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1312158400352972800%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fbinteo-minyma-toy-tramp-prin-mpei-sto-nosokomeio

 

 

«Ο Πρόεδρος παραμένει επικεφαλής»

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Αλίσα Φάρα δήλωσε ότι ο Τραμπ δεν μεταβίβασε τις εξουσίες του στον αντιπρόεδρο Πενς παρά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. «Ο Πρόεδρος παραμένει επικεφαλής», είπε.

32 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η προεκλογική εκστρατεία διακόπηκε απότομα μετά την ανακοίνωσή του πως μολύνθηκε από τον κορονοϊό και παρουσιάζει συμπτώματα της COVID-19. Είναι ασαφές εάν θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες το επόμενο ντιμπέιτ του με τον Τζο Μπάιντεν, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών που συνεχίζει την εκστρατεία του.

Ο Τραμπ, που θεωρείται πως ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου εξαιτίας της ηλικίας του — είναι 74 ετών — και του γεγονότος ότι είναι υπέρβαρος, λαμβάνει πειραματική θεραπεία αντισωμάτων, που έχει αποδειχθεί πως μειώνει το ιικό φορτίο στις περιορισμένες κλινικές δοκιμές που έχουν γίνει ως τώρα.

Γιατροί πρότειναν ο Τραμπ να εισαχθεί στο Ουόλτερ Ριντ για να μπορεί να του προσφερθεί κατεπείγουσα φροντίδα εάν παραστεί ανάγκη.

Ο Τραμπ, ο οποίος είχε υποβαθμίσει επανειλημμένα την πανδημία του κορονοϊού, κατηγορείται από τους αντιπάλους του και άλλους πως τη χειρίστηκε με λάθος τρόπο.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει υποστεί μακράν το βαρύτερο πλήγμα στην υφήλιο από την πανδημία· θρηνούν κάπου 208.000 νεκρούς, ενώ η οικονομία τους, η μεγαλύτερη του κόσμου, ασθμαίνει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ