Μουντιάλ 2022: Τραγωδία στο Μονπελιέ - Νεκρός 14χρονος στα επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Μαροκινών

Μουντιάλ 2022: Τραγωδία στο Μονπελιέ - Νεκρός 14χρονος στα επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Μαροκινών

Δεν άργησαν να ξεσπάσουν επεισόδια μετά τη νίκη της Γαλλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 επί του Μαρόκου.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μονπελιέ και σχετίζονταν με τη δράση των φιλάθλων.

Τραγική κατάληξη έμελλε να έχει ένας Μαροκινός 14χρονος που τον χτύπησε αυτοκίνητο. Το βίντεο του θανάσιμου τραυματισμού του παιδιού έχουν καταγράψει μάρτυρες και κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Τον θάνατο του παιδιού επιβεβαίωσε ο νομάρχης της περιοχής του Ερό, Χους Μουτού. «Ένα νέο παιδί χτυπήθηκε στο Μονπελιέ από έναν ασυνείδητο οδηγό μετά τον ημιτελικό. Πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του στα επείγοντα του νοσοκομείου. Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στο συμβάν, ενώ αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» αναφέρει ανακοίνωση της νομαρχίας του Ερό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ομάδα νεαρών Μαροκινών κινήθηκαν απειλητικά προς αυτοκίνητο από το παράθυρο του οποίου κυμάτιζε γαλλική σημαία, με τον οδηγό να βάζει μπροστά και στον ελιγμό για να φύγει από το σημείο να τραυματίζει το παιδί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ