Επεσε 5ος ο Μπιλ Γκέιτς στη λίστα με τους πλουσιότερους, μετά το διαζύγιο -Πώς μοίρασαν την περιουσία με την Μελίντα

Επεσε 5ος ο Μπιλ Γκέιτς στη λίστα με τους πλουσιότερους, μετά το διαζύγιο -Πώς μοίρασαν την περιουσία με την Μελίντα

Πλουσιότερη κατά δύο δισ. δολάρια έγινε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, καθώς ο συνιδρυτής της Microsoft της μετέφερε νέα πακέτα μετοχών, σύμφωνα με το Bloomberg.

Έτσι, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους τον περασμένο Μάιο, ο Γκέιτς έχει μεταφέρει συνολικά περίπου έξι δισ. δολάρια στην Μελίντα καθώς το ζευγάρι βρίσκεται στη διαδικασία της μοιρασιάς της τεράστιας περιουσίας τους.

Η Cascade Investment, το επενδυτικό «όχημα» του Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε 3,3 εκατ, μετοχές της AutoNation αξίας 387 εκατ. δολαρίων στην Μελίντα Γκέιτς, καθώς και 9,5 εκατ. μετοχές της Canadian National Railway αξίας άνω του ενός δις. δολαρίων, ενώ ο συνιδρυτής της Microsoft της μετέφερε, πάντα μέσω του επενδυτικού του οχήματος, άλλες 2,8 εκατ. μετοχές της Deere & Co. αξίας ενός δισ. δολαρίων, με αποτέλεσμα να χάσει την τέταρτη θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και να βλέπει πλέον την πλάτη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Το διαζύγιο του Γκέιτς και της Μελίντα οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος είπε στο CNN ότι θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του στο ίδρυμα που φέρει τα ονόματά τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS