ΝΑΤΟ: Απορρίπτει τους ισχυρισμούς για «βρόμικη βόμβα» ως ψευδείς - «Η Ρωσία ας μην ψάχνει δικαιολογίες για κλιμάκωση»

ΝΑΤΟ: Απορρίπτει τους ισχυρισμούς για «βρόμικη βόμβα» ως ψευδείς - «Η Ρωσία ας μην ψάχνει δικαιολογίες για κλιμάκωση»

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ήρθε σε επικοινωνία με τους υπουργούς Άμυνας των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου και υπήρξε κατηγορηματικός, μαζί και όλο το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο, για την τοποθέτηση της Ρωσίας.


Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ απορρίπτουν τον ισχυρισμό της Ρωσίας ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει «βρόμικη» βόμβα στο έδαφός της, αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ μετά την επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Άμυνας του ΗΠΑ και τον ομόλογό του, του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Μίλησα με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν και τον υπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπεν Γουάλας, σχετικά με τον ψευδή ισχυρισμό της Ρωσίας ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει "βρόμικη βόμβα" στο έδαφός της. Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ απορρίπτουν αυτόν τον ισχυρισμό. Η Ρωσία δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για κλιμάκωση. Παραμένουμε σταθεροί στην υποστήριξή μας προς την Ουκρανία», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Στόλτενμπεργκ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ