Νέα εξέλιξη στην υπόθεση - «θρίλερ» της Πετίτο: Εξαφανίστηκε και ο σύντροφός της

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση - «θρίλερ» της Πετίτο: Εξαφανίστηκε και ο σύντροφός της

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης Πετίτο στις ΗΠΑ, καθώς τώρα, έχουν χαθεί και τα ίχνη του αρραβωνιαστικού της.

«Προσπαθούμε όλη την εβδομάδα να μιλήσουμε με την οικογένεια του Μπράιαν Λόντρι, να μιλήσουμε με τον ίδιο τον Μπράιαν και μας κάλεσαν σήμερα να πάμε στο σπίτι τους. Πήγαμε και μας είπαν ότι δεν έχουν δει τον γιο τους από την Τρίτη» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζος Τέιλορ στο CNN.

exafanisi gabby petito.jpg

Άγνωστο το πού βρίσκεται ο Μπράιαν

Η εξαφάνιση του αρραβωνιαστικού επιβεβαιώθηκε από το δικηγόρο της οικογένειας Λόντρι. Σε δήλωσή του χθες το βράδυ, ο πληρεξούσιος Στίβεν Μπερτολίνο δήλωσε ότι είναι «άγνωστο το μέρος που βρίσκεται». Και πρόσθεσε: «Το FBI βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κατοικία του Λόντρι, αναζητώντας στοιχεία για το πού μπορεί να βρίσκεται. Επί του παρόντος, το FBI ψάχνει τόσο την Γκάμπι Πετίτο όσο και τον Μπράιαν».

Ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι του αλλά από την Τρίτη έχει εξαφανιστεί κι αυτός
Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νορθ Πορτ, Τοντο Γκάρισον, έγραψε στο Twitter χθες το βράδυ, ζητώντας ηρεμία. «Παρακαλώ, αφήστε μας να το αντιμετωπίσουμε και οι πληροφορίες θα ακολουθήσουν».

Η αστυνομία είχε επισκεφθεί το σπίτι, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε να μιλήσει και αντ’ αυτού έδωσε στις αρχές τις πληροφορίες για το δικηγόρο τους, είπε ο Τέιλορ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η οικογένεια της Πετίτο και οι δικηγόροι τους έχουν παρακαλέσει την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της εδώ και μέρες να μιλήσουν στις αρχές και να τους βοηθήσουν να βρουν τη νεαρή γυναίκα.

exafanisi zevgari faraggi ipa.jpg

Δύο άτομα πήγαν μαζί ταξίδι αλλά επέστρεψε ο ένας

Την Πέμπτη, ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε ότι πίστευε πως η οικογένειά του Λόντρι αποκρύπτει κρίσιμες πληροφορίες. «Πιστεύω πως ο Μπράιαν έχεις τις πληροφορίες» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας στο CNN. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γύρω από τον Μπράιαν μπορεί επίσης να έχουν τις πληροφορίες αυτές και τους παρακαλούμε να μιλήσουν. Δώστε μας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να βρούμε την Γκάμπι και να της παραδώσουμε στην οικογένειά της».

Η Πετίτο ταξίδευε με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι με ένα λευκό βανάκι, ανέφερε η αστυνομία. Όταν η οικογένειά της δεν είχε νέα της από τα τέλη Αυγούστου, δήλωσαν την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου. Η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον στο Γουαϊόμινγκ πριν από την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά της, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη.

«Διεξάγουμε έρευνα για αγνοούμενο άτομο. Δύο άτομα ταξίδεψαν μαζί και το ένα επέστρεψε. Αυτό το άτομο είναι ο Μπράιαν. Και ψάχνουμε την Γκάμπι, αλλά ο Μπράιαν δεν είναι διατεθειμένους να μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία» δήλωσε ο Γκάρισον.

Οι αρχές πιστεύουν επίσης πως ο Λόντρι ήταν το τελευταίο άτομο που είδε την Πετίτο πριν εξαφανιστεί. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία βρήκε το βαν με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι, στο σπίτι που έμενε η Πετίτο με τον Λόντρι και τους γονείς του στο Νορθ Πορτ. Ο Λόντρι φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του την 1η Σεπτεμβρίου, ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου.

Η αδερφή του Λόντρι, Κέισι δήλωσε στην εκπομπή του ABC, «Good Morning America»: «Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε να βρεθεί η Γκάμπι ασφαλής. Είναι σαν αδερφή μου και τα παιδιά μου την αγαπούν πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει σώα και υγιής και πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση» είπε προσθέτοντας πως δεν έχει μιλήσει με τον αδερφό της από τότε που επέστρεψε.

exafanisi braian laundrie.jpg

Μη συνεργάσιμη η οικογένεια του Μπράιαν με τις Αρχές

Η Κέισι Λόντρι είπε ότι είχε μιλήσει με την αστυνομία, ωστόσο ο εκπρόσωπός της δήλωσε στο CNN: «Αυτό είναι είδηση» προσθέτοντας πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει. «Μπορεί να μίλησε με την αστυνομία, αλλά δε θα θεωρούσα πως η οικογένεια είναι απόλυτα συνεργάσιμη» είπε. «Ουσιαστικά, μας έδωσαν μόνο ένα κομμάτι χαρτί με τα στοιχεία επικοινωνίας του δικηγόρου τους. Αυτή ήταν η μόνη συνομιλία μας με τους γονείς του Μπράιαν. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ με τον Μπράιαν».

Οι αρχές ερευνούν επίσης ορισμένα υλικά που βρήκαν στο βαν μετά την κατάσχεσή του, αν και δεν διευκρίνισαν τι ακριβώς ψάχνουν. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Μπράιαν δεν έχει επικοινωνήσει καν με την οικογένεια της Πετίτο, η οποία παρακαλεί τον κόσμο που τυχόν γνωρίζει κάτι, να μιλήσει. «Δεν είχαμε καμία επικοινωνία από ην οικογένειά του. Είναι παράλογο. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί» δήλωσε ο πατριός της 22χρονης Πετίτο, Τζέιμς Σμιντ, στο CNN.

«Κάνε το σωστό» δηλώνει ο πατριός της Πετίτο

Ο Σμιντ εξήγησε ότι βρίσκεται στο Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ καθώς οι ερευνητές αναζητούν τη νεαρή γυναίκα. Είπε ότι πιστεύει ότι ο Λόντρι γνωρίζει πολλά για την εξαφάνιση της θετής κόρης του και πως «κρύβεται πίσω» από το δικηγόρο του. «Μεγάλωσε με την Γκάμπι, πήγαν μαζί σχολείο. Δεν είναι ξένοι. Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια» είπε.

Ο Σμιτ παρακάλεσε τον Μπράιαν Λόντρι να βγει και να μοιραστεί τις πληροφορίες που γνωρίζει. «Ήταν η αγάπη της ζωής σου. Το έχεις γράψει εσύ στις αναρτήσεις σου στα social media. Εάν είναι όντως αλήθεια, κάνε το σωστό. Πρέπει να το κάνεις. Σταμάτα να περιμένεις» είπε.

Ο Σμιτ παρακάλεσε τον Μπράιαν Λόντρι να βγει και να μοιραστεί τις πληροφορίες που γνωρίζει. «Ήταν η αγάπη της ζωής σου. Το έχεις γράψει εσύ στις αναρτήσεις σου στα social media. Εάν είναι όντως αλήθεια, κάνε το σωστό. Πρέπει να το κάνεις. Σταμάτα να περιμένεις» είπε.

Φωτογραφίες: Instagram/ gabspetito

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS