Νέα πρόκληση Τσελίκ: «Πειρατεία» η απόβαση Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελλόριζο - Για κάθε βήμα της Ελλάδος έχουμε ισχυρή απάντηση

Νέα πρόκληση Τσελίκ: «Πειρατεία» η απόβαση Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελλόριζο - Για κάθε βήμα της Ελλάδος έχουμε ισχυρή απάντηση

Επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ομέρ Τσελίκ με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες για αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελόριζο.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, με αναρτήσεις του στο twitter, χαρακτηρίζει παράδειγμα πειρατείας και βλακώδη τη συγκεκριμένη κίνηση και συνεχίζει απειλώντας: «Η Ελλάδα θα μάθει πως για κάθε της βήμα έχουμε να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση».

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τουρικά ΜΜΕ «Η Ελλάδα αποβίβασε στρατό στο Καστελόριζο, μόλις 2 χλμ από την Τουρκία» και δημοσιοποιεί φωτογραφίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) που δείχνουν Έλληνες στρατιωτικούς ν’ αποβιβάζονται μαζί με τουρίστες στο νησί.»

Οι αναρτήσεις του Τσελίκ

«Η προσπάθεια της Ελλάδας για στρατικοποίηση του Καστελόριζου, είναι άλλο ένα παράδειγμα πειρατείας. Το να στοχεύεις όπλα, εναντίον των ακτών της Τουρκίας είναι βλακώδης κίνηση. Η Ελλάδα με τα παράνομα βήματα στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο έχει γίνει εκπρόσωπος της πολιτικής της πειρατείας» αναφέρει ο Τσελίκ.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας κατηγορεί επίσης την Αθήνα για τις στενές σχέσεις που έχει με το Παρίσι, «Αφού η Ελλάδα αντί να μιλήσει με την Τουρκία , προτιμάει να κάνει ασκήσεις με την Γαλλία, τότε θα δει πόσο λάθος κάνει. Η Ελλάδα θα μάθει πως για κάθε της βήμα έχουμε να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση» τονίζει ο Ομέρ Τσελίκ.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1300315802609033217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300315802609033217%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fnea-proklisi-tselik-i-ellada-mathei-apantisi

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS