Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Χάντερ Μπάιντεν - Ζητούσε γυμνές βιντεοκλήσεις για να πληρώσει υπάλληλό του

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Χάντερ Μπάιντεν - Ζητούσε γυμνές βιντεοκλήσεις για να πληρώσει υπάλληλό του

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το… «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας των Μπάιντεν.

Δεν έφταναν οι περιπέτειες του Χάντερ με το σεξ, τα ναρκωτικά, τα στριπτιτζάδικα και φυσικά η πολυσυζητημένη απιστία του με τη χήρα του αδελφού του, που δημοσιοποίησε η πρώην σύζυγος του, τώρα αποκαλύπτεται ότι ζητούσε από υπαλλήλο πονηρές βιντεοκλήσεις, για να την πληρώσει.

Face Time για σεξ

Σε αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail γίνεται γνωστό ότι ο 52χρονος Χάντερ είχε ερωτική σχέση με την 29χρονη τότε βοηθό του και την απειλούσε ότι δεν θα της έδινε το μισθό της, εάν δεν έκανε μαζί του Face Time για σεξ. Η ίδια μάλιστα, έλαβε τελικά τα χρήματα της μέσω Apple Pay, αφού τον παρακάλεσε να της τα δώσει, επειδή δεν θα μπορούσε να πληρώσει το νοίκι.

Η νεαρή γυναίκα, που δεν κατονομάζεται από τη βρετανική εφημερίδα, εργαζόταν για τον Χάντερ από το 2018 έως το 2019 και είναι η τέταρτη υπάλληλος που είχε υποχρεωθεί να συνάψει ερωτική σχέση μαζί του.

Οικογενειακές προσλήψεις

Έγγραφα από τον εγκαταλελειμμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή του Χάντερ έδειξαν ότι στην λίστα μισθοδοσίας της νομικής εταιρείας του, είχε συμπεριλάβει τη χήρα του αδελφού του, Χάλι Μπαίντεν αλλά και την αδελφή της, Λιζ Σέκουντι, με την οποία είχε επίσης ερωτική σχέση.

Στην ίδια εταιρεία είχε προσληφθεί μάλιστα και η προπονήτρια της κόρης του στο μπάσκετ, - πρώην στρίπερ - Λάντεν Ρόμπερτς, η οποία όμως απολύθηκε γρήγορα, όταν τον πληροφόρησε ότι ήταν έγκυος με το παιδί του. Η Ρόμπερτς τελικά αναγκάστηκε να τον μηνύσει ζητώντας οικονομική στήριξη για το παιδί, υπεθυμίζει η Daily Mail.

Τα μηνύματα και τα email που περιλαμβάνουν την 33χρονη σήμερα βοηθό του Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζονται για πρώτη φορά στο λάπτοπ τον Ιούνιο του 2018, όταν ταξίδεψε αεροπορικά από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον. Εκείνη την περίοδο, ο γιος του Αμερικανού προέδρου τράβηξε βίντεο με τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις και το αποθήκευσε στον φορητό υπολογιστή.

Τα μηνύματα

Η κοπέλα, που εργαζόταν part-time ως μοντέλο, είχε αναλάβει σημαντικά καθήκοντα στην εταιρεία. Τον Ιανουάριο του 2019, έστειλε email στη γραμματέα του εραστή της ρωτώντας γιατί δεν της είχε καταβληθεί ο μισθός των 837 δολαρίων για τον προηγούμενο μήνα και γιατί δεν ήταν ενεργή η ασφάλειά της. Δύο μήνες αργότερα ο Χάντερ Μπάιντεν της έστειλε 500 δολάρια μέσω Apple Pay και της παραπονέθηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομική στενότητα λόγω της διατροφής που πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους.

«Για μένα η εσωτερική σου ομορφιά είναι εφάμιλλη με την εξωτερική. Μου λείπεις πολύ και αισθάνομαι πολύ άσχημα για το πώς σου έχω φερθεί» της έγραψε ο εργοδότης-εραστής της, προτού την προσκαλέσει στο Νιου Χάμσαϊρ. Εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντάς του ότι «δεν έχει χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια, αφού δυσκολεύεται ακόμα και να πληρώσει το νοίκι της αυτόν τον μήνα».

Λίγες μέρες αργότερα, της απάντησε ότι ήταν διατεθειμένος να καταβάλει τα δεδουλευμένα της, με την προϋπόθεση ότι θα έκαναν μια βιντεοκλήση με τους... δικούς του όρους.

«Θα επανορθώσω για την καθυστέρηση στην πληρωμή» αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για μένα, φέρεται να έγραψε ο Μπάιντεν στη νεαρή υπάλληλό του. «Θα με καλέσεις μέσω FaceTime ή/και θα έρθεις μαζί μου στο επόμενο πάρτι... Αν μιλήσουμε μέσω FT οι κανόνες είναι ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε για τίποτε άλλο πέρα από το σεξ, πρέπει να είμαστε γυμνοί, και πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητήσει το άλλο άτομο σε λογικά πλαίσια», ανέφεραν τα μηνύματα του 52χρονου.

«Πότε μπορείς να μιλήσεις; Εγώ μπορώ αργότερα απόψε» απάντησε εκείνη.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ανάμεσα στα μηνύματα ο Χάντε Μπάιντεν έστειλε στη βοηθό του συνολικά 2.750 δολάρια μέσω Apple Pay.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ