«Ο Πούτιν είχε καρκίνο» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν

Ο Όλιβερ Στόουν είναι υποστηρικτής του Πούτιν και έχει γυρίσει ένα άκρως προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ στο οποίο προβάλλει τη χονδροειδή προπαγάνδα του Κρεμλίνου.


«Να το θυμάστε, ο κύριος Πούτιν είχε καρκίνο» είπε σε συνέντευξη στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, ο βραβευμένος, αλλά αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, συμπληρώνοντας ότι είχε απομονωθεί και λόγω Covid»

Ο Όλιβερ Στόουν είναι υποστηρικτής του Πούτιν (όπως και άλλων δικτατόρων, όπως του Φιντέλ Κάστρο, του Ούγκο Τσάβες και του Νικολάς Μαδούρο) και για αυτό τον λόγο κατάφερε να μπει στο Κρεμλίνο προκειμένου να γυρίσει ένα άκρως προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ στο οποίο προβάλλει τη χονδροειδή προπαγάνδα πάνω στην οποία ο Πούτιν βάσισε τον βάρβαρο πόλεμο που εξαπέλυσε κατά της Ουκρανίας.

Η απομόνωση, λόγω κοροναϊού, και η παύση των επαφών του με άλλους ηγέτες, ίσως τον οδηγούν σε λάθη, εκτίμησε ο Στόουν επιχιερώντας να δικαιολογήσει την αποτυχία του Πούτιν να καταλάβει εντός ημερών την Ουκρανία.

Σε ένα κρεσέντο κολακείας ο Στόουν είπε πως ο Πούτιν που γνώρισε και δεν είχε καμία σχέση με τον «τρελό, ανεύθυνο και δολοφονικό άνδρα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ σήμερα και συγκρίνουν με τον Χίτλερ και τον Στάλιν».

«Ο Πούτιν που γνώρισα ήταν λογικός, ήρεμος, ενεργούσε πάντα προς το συμφέρον του ρωσικού λαού, αληθινός γιος της Ρωσίας, πατριώτης, πράγμα που δεν σημαίνει εθνικιστής», συνέχισε στο ίδιο ύφος...

Οι δηλώσεις του έρχονται εν μέσω φημών για την κατάσταση υγείας του Πούτιν.

Η παρουσία του στη στρατιωτική παρέλαση την Ημέρα της Νίκης αλλά και μία συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, είχαν φουντώσει τα σενάρια για ασθένεια που προσπαθεί να κρατήσει μυστική.

Ο πρώην κατάσκοπος της βρετανικής Υπηρεσίας MI6, Κρίστοφερ Στιλ, υποστήριξε πως ο ηγέτης του Κρεμλίνου χάνει σταδιακά την εξουσία λόγω της κατάστασής του και αφήνει το κράτος σε χάος καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Στιλ, που εργαζόταν κάποτε ως πράκτορας στη Ρωσία, είπε πως ο Πούτιν λείπει συχνά για να λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Έρευνα ανεξάρτητων Ρώσων δημοσιογράφων έδειξε πως ο πρόεδρος έχει δίπλα του μονίμως ένα ιατρικό επιτελείο, του οποίου ηγείται ειδικός στον καρκίνο του θυρεοειδή.

Το στοιχείο αυτό είχε προκαλέσει υποψίες και γρήγορα κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι πάσχει από αυτού του είδους τον καρκίνο. Άλλες πηγές, πάλι, σημειώνουν πως πάσχει από καρκίνο στην κοιλιακή χώρα.

Στη Μόσχα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Πούτιν να χειρουργείται και να αναθέτει, προσωρινά, την εξουσία στον επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Νικολάι Πατρούσεβ.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες πως πάσχει και από Πάρκινσον. Στις τελευταίες του εμφανίσεις φαίνεται πως διακρίνεται ένα τρέμουλο και μία προσπάθειά του να το κρύψει.

Το Κρεμλίνο επιμένει, ωστόσο, πως ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και διαψεύδει κάθε πληροφορία.

Ο Όλιβερ Στόουν αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία. Τραβώντας στα άκρα την κολακεία του προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Πούτιν λέγοντας πως η λανθασμένη κρίση του ίσως οφείλεται στο ό,τι έχει χάσει την καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τον λαό.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πούτιν λάμβανε τις σωστές πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες του σχετικά με την εισβολή στην Ουκρανία. «Ίσως δεν ήταν καλά πληροφορημένος για τον βαθμό συνεργασίας που θα είχε με τους Ρώσους της Ουκρανίας… Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που δεν αξιολόγησε την κατάσταση σωστά», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS