Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πούτιν στην κατεχόμενη Μαριούπολη

Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πούτιν στην κατεχόμενη Μαριούπολη

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην κατεχόμενη από τις ρωσικές δυνάμεις Μαριούπολη πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται αναφορές ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας όχι μόνο επισκέφθηκε τη Μαριούπολη αλλά έκανε και βόλτα με αυτοκίνητο στους δρόμους της υπό ρωσικής κατοχής πόλης.


Ο Πούτιν στη συνέχεια επισκέφθηκε και το κτήριο της Φιλαρμονικής που είχε καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εργασίες αποκατάστασης

Η Μαριούπολη, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, είναι μια από τις ουκρανικές πόλεις που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων.

O Πούτιν ταξίδεψε με ελικόπτερο στη Μαριούπολη, αναφέρει το ΤASS, περιηγήθηκε με αυτοκίνητο σε συνοικίες και έκανε ολιγόλεπτες στάσεις για να συνομιλήσει με κατοίκους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφθεί την Κριμαία, με αφορμή την ένατη επέτειο από την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το Κίεβο διαμηνύει ότι θα δώσει μάχη για να εκδιώξει τις ρωσικές δυνάμεις τόσο από την Κριμαία όσο και από άλλα ουκρανικά εδάφη τα οποία η Μόσχα έχει καταλάβει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ