Ουκρανία: «Ο Πούτιν έχει καρκίνο - Θα πεθάνει σύντομα» υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες

Ουκρανία: «Ο Πούτιν έχει καρκίνο - Θα πεθάνει σύντομα» υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου, Κίρλο Μπουντάνοφ, παραχώρησε μία χειμαρρώδη συνέντευξη και αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πρόσωπο του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας πως σύντομα θα πεθάνει καθώς πάσχει από καρκίνο.

Έρχονται νέα πλήγματα
Ιδιαίτερα αίσθηση προκάλεσε το ότι ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών προχώρησε στην έμμεση, αλλά όχι ρητή, παραδοχή ότι η Ουκρανία σχετίζεται με τις επιθέσεις σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της επικράτειας της Ρωσίας. Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού αναμένει νέα πλήγματα στα βάθη της ρωσικής επικράτειας, αλλά δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή της Ουκρανίας σε αυτά.

Διαφωνίες από τη Ρωσία για την υγεία του Πούτιν

Την ίδια ώρα όμως, αντίθετη άποψη για την εξέλιξη της υγείας του Ρώσου Προέδρου είχε ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής, Valery Solovey, ο οποίος είχε αναφέρει στην Daily Mail, ότι οι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες δυτικές θεραπείες για να θεραπεύσουν τον καρκίνο του και να σταματήσουν την εξάπλωσή του. Είπε χαρακτηριστικά, ότι «Η θεραπεία ήταν πάρα πολύ επιτυχής. Τον έχουν θεραπεύσει σε σημαντικό βαθμό.»

Ο ίδιος δεν ανέφερε από πού προέρχονται οι «μη Ρώσοι γιατροί» που φέρονται να θεραπεύουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ο άρρωστος ηγέτης του Κρεμλίνου τους «εμπιστεύεται», με τη θεραπεία να επιβλέπεται από κορυφαίους γιατρούς της Μόσχας, τόνισε. Προηγουμένως υπήρξαν ισχυρισμοί ότι εξαρτάται από σωτήρια φάρμακα που συνταγογραφούνται από ισραηλινούς γιατρούς και αγοράζονται στο Ισραήλ.

«Έχει προβλήματα στην κίνηση»

Ο Solovey δήλωσε στο ουκρανικό κανάλι YouTube Odesa Film Studio ότι «ο Πούτιν είναι προφανές ότι έχει προβλήματα με την κίνηση – με τα πόδια – τα οποία πολλοί έχουν παρατηρήσει. Αρχικά έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου, ο οποίος έχει εξαπλωθεί «και είναι πιο επικίνδυνος τώρα» και η φαρμακευτική αγωγή έχει οδηγήσει σε πρώιμα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον, ισχυρίστηκε. Έχει αρκετά σοβαρά ιατρικά προβλήματα», δήλωσε ο Solovey.
«Το πιο σοβαρό από αυτά είναι το ογκολογικό. Μέχρι στιγμής κρατιέται «εν πλω» με τον τρόπο που επιμελούνται τη θεραπεία οι μη Ρώσοι γιατροί. Η στρατηγική και η τακτική της θεραπείας καθορίστηκαν από γιατρούς που βρίσκονται εκτός Ρωσίας. Είναι οι γιατροί που τον χειρούργησαν τον Φεβρουάριο του 2020, αμέσως μετά τη διάγνωση του με όγκο. Με τη Ρωσία να έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο με μπροστάρη τον Πούτιν, η υποτιθέμενη κατάστασή του και η θεραπεία του «έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επίγνωση της κατάστασής του και στην επάρκεια των αποφάσεων που λαμβάνει»»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ