Οχάιο: Άνδρας άφησε φιλοδώρημα... 3.000 δολαρίων σε εστιατόριο που έκλεινε λόγω κορωνοϊού

Οχάιο: Άνδρας άφησε φιλοδώρημα... 3.000 δολαρίων σε εστιατόριο που έκλεινε λόγω κορωνοϊού

Μάθημα ανθρωπιάς παρέδωσε ένας άνδρας στο Κλίβελαντ του Οχάιο, αφήνοντας φιλοδώρημα χιλιάδων δολαρίων σε εστιατόριο.

Η τοπική επιχείρηση λειτουργούσε για τελευταία μέρα, καθώς θα έκλεινε εθελοντικά λόγω κορωνοϊού, όταν ένας πελάτης αποφάσισε να τους δώσει κουράγιο, αφήνοντας φιλοδώρημα... 3.000 δολαρίων!

Ο ιδιοκτήτης Μπρέντον Ρινγκ, περιγράφοντας την αναπάντεχη χριστουγεννιάτικη έκπληξη, αναφέρει ότι έτρωγε μεσημεριανό στο εστιατόριό του όταν ένας τακτικός πελάτης τού άφησε την απόδειξη, στην οποία αναγραφόταν και το τιπ των 3.000.

«Η εξάπλωση του κορωνοϊού στο Οχάιο βρίσκεται εκτός ελέγχου, οπότε αποφάσισα να κλείσω το μαγαζί ως τον Ιανουάριο. Την Κυριακή είχαμε αρκετή δουλειά καθώς οι σταθεροί μας πελάτες έρχονταν για την τελευταία μας μέρα» αναφέρει αρχικά ο Ρινγκ στο CNNi.

«Ξαφνικά, ένας έκατσε στο μπαρ και παρήγγειλε μία μπύρα. Ήπιε λίγο και ζήτησε λογαριασμό» λέει στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης, συμπληρώνοντας ότι λίγο μετά ο άνδρας τού άφησε την απόδειξη στο τραπέζι και του είπε να τα μοιραστεί με τους σερβιτόρους.

Έκπληκτος ο Μπρέντον κοιτούσε ξανά και ξανά το ποσό, ενώ αρχικά πίστεψε πως γράφει 300 και όχι 3.000. Όταν το συνειδητοποίησε -όσο γινόταν- έτρεξε να προλάβει τον πελάτη για να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται για λάθος.

Ο άνδρας τότε του διαβεβαίωσε ότι αυτό ήθελε και του ευχήθηκε καλή τύχη:

«Μου είπε "μοιραστείτε το με το προσωπικό. Καλή τύχη παιδιά, καλά Χριστούγεννα και θα σας δούμε όταν ανοίξετε ξανά"».

Την Κυριακή δούλευαν στο εστιατόριο τέσσερις σερβιτόροι, έτσι, ο καθένας έλαβε από 750 δολάρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS