Παιδί δάγκωσε και σκότωσε κόμπρα στην Ινδία

Παιδί δάγκωσε και σκότωσε κόμπρα στην Ινδία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα μικρό χωρίο της Ινδίας, όπου ένα 8χρονο αγόρι σκότωσε φίδι αφού το δάγκωσε δυο φορές.

Σε ένα μικρό χωριό περίπου 215 μίλια βορειοανατολικά της πόλης Ρέιπουρ, ο Ντίπακ έπαιζε στην αυλή του όταν δέχθηκε επίθεση από μια κόμπρα, σύμφωνα με την εφημερίδα New Indian Express.

Το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το χέρι του παιδιού, ο μικρός το δάγκωσε δύο φορές, καταφέρνοντας να σκοτώσει το ερπετό.

«Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι μου και με δάγκωσε. Πόνεσα πολύ. Επειδή το ερπετό δεν κουνιόταν όταν προσπάθησα να το τινάξω από πάνω μου, το δάγκωσα δύο φορές. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου», είπε ο 8χρονος σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς το δάγκωμα της κόμπρας ήταν επιφανειακό. «Το παιδί δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και ανάρρωσε γρήγορα, λόγω του “στεγνού δαγκώματος”», δήλωσε ο ειδικός στα φίδια Κέισερ Χουσεΐν.

«Τέτοια τσιμπήματα φιδιών είναι επώδυνα και μπορεί να παρουσιάσουν μόνο τοπικά συμπτώματα γύρω από την περιοχή του δαγκώματος», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ