Πακιστάν: Μεγάλη έκρηξη σε τζαμί στην Πεσαβάρ - Φόβοι για πολλά θύματα

Πακιστάν: Μεγάλη έκρηξη σε τζαμί στην Πεσαβάρ - Φόβοι για πολλά θύματα

Έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε τζαμί της πόλης Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 90 άνθρωποι να τραυματιστούν, όπως είπε ένας αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας στο Reuters.

Την ίδια ώρα, οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς από την έκρηξη που αποδίδεται σε βομβιστή αυτοκτονίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε τζαμί όπου ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί για να προσευχηθεί, όπως είπε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σικαντάρ Χαν.

«Ένα τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε και πολλοί άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν καταπλακωθεί», συμπλήρωσε ο Χαν.

Ο Μοχάμεντ Ασίμ, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου Lady Reading στην Πεσαβάρ, δήλωσε ότι διακομίστηκαν εκεί 90 τραυματίες, εκ των οποίων κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν κόσμο να έχει συγκεντρωθεί γύρω από έναν τοίχο του τζαμιού που έχει καταρρεύσει και τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομεία με οχήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ