Πανικός σε δικαστήριο του Λας Βέγκας: Κακοποιός ορμάει στη δικαστή που τον έστειλε φυλακή [βίντεο]

Πανικός σε δικαστήριο του Λας Βέγκας: Κακοποιός ορμάει στη δικαστή που τον έστειλε φυλακή [βίντεο]

Ενας 30χρονος άνδρας πήδηξε πάνω από την έδρα σε δικαστική αίθουσα του Λας Βέγκας και επιτέθηκε στη δικαστή, κατά τη διάρκεια ακρόασης της καταδίκης του, χθες (3/1), αφού εκείνη του αρνήθηκε την αναστολή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο 30χρονος Deobra Redden, τρεις φορές κατάδικος, καταδικάστηκε άλλη μια φορά από την δικαστή Mary Kay Holthus, για σωματική βλάβη. Ο δικηγόρος του 30χρονου ζήτησε από την δικαστή να καταδικάσει τον πελάτη του με αναστολή, αλλά εκείνη το αρνήθηκε. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει μια γεύση από κάτι άλλο, γιατί απλά δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό με αυτό το ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς», τόνισε η Holthus.

Εκείνη την στιγμή, ο καταδικασθέντας τρέχει προς την έδρα, πηδάει πάνω της με τεντωμένα χέρια και την ρίχνει στο έδαφος, όπως δείχνει το σοκαριστικό βίντεο. Αρκετά άτομα φαίνονται να παλεύουν με τον 30χρονο και προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Με ελαφριά τραύματα στο κεφάλι η δικαστής

Οι δικαστικοί υπάλληλοι φαίνεται να τον απομακρύνουν, αλλά εκείνος απελευθερώνεται και προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στη δικαστή, ενώ εκείνη είναι ακόμα στο έδαφος, όπως δείχνει το βίντεο. Ο ίδιος και άλλοι φαίνονται να ανταλλάσσουν γροθιές κατά τη διάρκεια της πάλης.

Η δικαστής υπέστη ένα μικρό τραύμα στο κεφάλι, αλλά ήταν καλά, δήλωσαν πηγές στη New York Post. Παράλληλα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Τέλος, ο 30χρονος αντιμετωπίζει πλέον νέες κατηγορίες που αναμένεται να παρατείνουν τη φυλάκιση του.

Δείτε το βίντεο από το δικαστήριο του Λας Βέγκας:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ