Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ – Μετά το «ροζ» σκάνδαλο

Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ – Μετά το «ροζ» σκάνδαλο

Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Υγείας της Βρετανίας υπέβαλλε ο Ματ Χάνκοκ μετά το ροζ σκάνδαλο. 

Ο υπουργός Υγείας, μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε τρυφερά στιγμιότυπα με τη βοηθό του, έγραψε μία επιστολή στον Μπόρις Τζόνσον όπου ανέφερε ότι η κυβέρνηση «οφείλει στους ανθρώπους που έχουν θυσιάσει τόσα πολλά σε αυτή την πανδημία να είμαστε ειλικρινείς όταν τους έχουμε απογοητεύσει».

Ο Χάνκοκ πρόσθεσε: «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι η ιδιωτική μου ζωή να αποσπάσει την προσοχή από το μονόπλευρο επίκεντρο που μας οδηγεί έξω από αυτή την κρίση. Θέλω να επαναλάβω τη συγνώμη μου για το γεγονός ότι παραβίασα τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και να ζητήσω συγνώμη από την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα που τους έφερα σε αυτή τη θέση. Πρέπει επίσης, να είμαι με τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή».

Σάλος με τα καυτά φιλιά στην συνεργάτη του

Υπενθυμίζεται ότι χθες, οι βρετανικές εφημερίδες «Sun» και «Daily Mail» δημοσίευσαν φωτογραφίες του 42χρονου, παντρεμένου υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, και της επίσης παντρεμένης συμβούλου του, Τζίνας Κολαντάντζελο. Οι τρυφερές στιγμές τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα, εντός του υπουργείου, και οι δυο τους φαίνονται αγκαλιά και να φιλιούνται παθιασμένα, ενώ η στάση του σώματος δείχνει μεγάλη οικειότητα.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Ματ Χάνκοκ ζήτησε συγνώμη για την παραβίαση των κανόνων κοινωνικής απόστασης (την περίοδο που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες απαγορεύονταν οι κοινωνικές επαφές με άτομα εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος), με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να αποδέχεται τη συγνώμη του και να θεωρεί το συμβάν λήξαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS