Φρίκη στο Παρίσι: Συμμορία κουκουλοφόρων ξυλοκόπησε άγρια Ουκρανό μαθητή– Σε κώμα ο 14χρονος [βίντεο]

Φρίκη στο Παρίσι: Συμμορία κουκουλοφόρων ξυλοκόπησε άγρια Ουκρανό μαθητή– Σε κώμα ο 14χρονος [βίντεο]

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 14χρονος μαθητής στην καρδιά του Παρισιού από μια συμμορία, που τον άφησε σε κωματώδη κατάσταση.

Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε την πρωτοφανή επίθεση διακρίνονται τα μέλη της συμμορίας των κουκουλοφόρων να περικυκλώνουν τον μαθητή Γιούρι Χρούτσενικ από την Ουκρανία και να τον ξυλοφορτώνουν μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε κοντά στον πύργο του Άιφελ και το εμπορικό κέντρο Beugrenelle του Παρισιού στις 18:30 τοπική ώρα στις 15 Ιανουαρίου.

Οι δράστες κράδαιναν μεταλλικούς λοστούς, ρόπαλα και μαχαίρια κι άφησαν το θύμα τους με τραύματα στο κρανίο, το χέρι, λαβωματιές από μαχαίρι, σπασμένα πλευρά κι ένα τραύματα στο μάτι. Ο μαθητής νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, που ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμαμέν χαρακτήρισε «απίστευτης αγριότητας», ενώ η εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας διέταξε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

To θύμα της επίθεσης στο Παρίσι, ο 14χρονος Ουκρανός μαθητής Γιούρι Χρούτσενικ


Η μητέρα του θύματος κι ο πρέσβης της Ουκρανίας στο Παρίσι, Βαντίμ Ομελτσένκο, απηύθυναν έκκληση σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν για να καταθέσουν. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κάποιον από τους δράστες, αν και ελπίζει ότι θα τους ταυτοποιήσει με τη βοήθεια του βίντεο. Σύμφωνα με τους ερευνητές το περιστατικό θυμίζει οργανωμένη επίθεση συμμορίας κι οι υποψίες στρέφονται σε ομάδα νεαρών από το νότιο προάστιο Vanves του Παρισιού.
Ukrainian schoolboy.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS