Πέθανε ο Αμερικανός τραγουδιστής της ροκ Meat Loaf

Ο Meat Loaf, ο Αμερικανός τραγουδιστής της ροκ και ηθοποιός του οποίου η τριλογία δίσκων «Bat Out of Hell» (1977,1993 και 2006) είχε τις περισσότερες πωλήσεις (πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως) και που υποδύθηκε τον Έντι στο «The Rocky Horror Picture Show», πέθανε. Ήταν 74 ετών.

Ο -βραβευμένος με Γκράμι- μουσικός κατά κόσμον Μάρβιν Λι Άντεϊ πέθανε το βράδυ της Πέμπτης στο πλευρό της συζύγου του Ντεμπόρα, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του Μάικλ Γκριν στον ιστότοπο Deadline εκ μέρους της οικογένειας. Οι κόρες του Meat Loaf Περλ και Αμάντα όπως και στενοί φίλοι είχαν την ευκαιρία να πουν «αντίο» τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατό του. Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

«Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για πολλούς από εσάς και εκτιμούμε όλη την αγάπη και στήριξη καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο πένθους μετά τον χαμό ενός καλλιτέχνη με μεγάλη επιρροή και όμορφου ανθρώπου», δήλωσε η οικογένεια σε ανακοίνωση. «Από την καρδιά του στις ψυχές σας…ποτέ μην σταματάτε να ροκάρετε!». 

Η τριλογία «Bat Out of Hell», μια δημιουργία του Τζιμ Στάινμαν, είναι ανάμεσα στα 35 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Αμερικής. Μάλιστα, ο πρώτος από τους τρεις δίσκους εξακολουθεί να πουλάει 200 χιλιάδες δίσκους ετησίως και παρέμεινε στα τσαρτς για εννέα χρόνια. Τα σινγκλ του «Two of Three Ain’t Bad» και «Paradise by the Dashboard Light», που κατέλαβαν την 11η και 39η θέση αντίστοιχα στη λίστα του Billboard με τα 100 καλύτερα τραγούδια, έγιναν πλατινένια το 2018.   

 

 

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS