Πέθανε ο πατέρας της Αντέλ – Είχαν τεταμένες σχέσεις, όλη η ιστορία τους

Πέθανε ο πατέρας της Αντέλ – Είχαν τεταμένες σχέσεις, όλη η ιστορία τους

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πατέρας της Αντέλ, με τον οποίο είχε απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μαρκ Έβανς, ο οποίος δεν είχε μιλήσει για χρόνια με την κόρη του, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε η Sun. Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα πως η οικογένεια του Έβανς «είναι βαθύτατα λυπημένη με τον θάνατό του» και πως η σχέση του με την κόρη του παρέμεινε «τεταμένη μέχρι το τέλος», παρά τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Ο Έβανς και η κόρη του είχαν κόψει τις σχέσεις τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι η διάσημη τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη λόγω των ζητημάτων εγκατάλειψής της. Σε συνέντευξή του το 2013, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου. Τότε, ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω» μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της.

adel 2


Τα προβλήματα αλκοολισμού
Μιλώντας δύο χρόνια νωρίτερα, ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του. «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Ο Έβανς, ο οποίος ζούσε σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μπρίτζντ της Νότιας Ουαλίας, έβγαζε περίπου 50 με 100 λίρες από την εργασία του ως ντελιβεράς, ανέφερε η The Sun. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, «ένας φίλος» είπε ότι η Έβανς ήταν συντετριμμένος για την σχέση του με την Αντέλ και ήθελε απλώς να είναι ένας «κανονικός παππούς» για τα παιδιά της. «Δεν έχει ζωή, απλά υπάρχει. Ήταν υδραυλικός παλιότερα, αλλά πριν από λίγο καιρό έγινε ντελιβεράς» ανέφερε.

Την εγκατέλειψε όταν ήταν τριών ετών
Στην συνέντευξή του που αποκάλυψε τις ανύπαρκτες σχέσεις τους, ο Έβανς ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την αποτυχία του ως πατέρας – έφυγε όταν η κόρη του ήταν τριών ετών, αφήνοντας την μητέρα της, Πένι Άντκινς να την μεγαλώσει μόνη της. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος του με την μητέρα της Αντέλ, ο Έβανς παρέμεινε κοντά στην κόρη του, η οποία περνούσε τις διακοπές της στην Ουαλία με τους παππούδες της και τον ετεροθαλή αδερφό της. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι έχασε την επαφή με την κόρη του όταν κατέρρευσε μετά τον θάνατο του παππού της Αντέλ το 1999, κάτι που τον οδήγησε στο αλκοόλ.

Στο παρελθόν ομολόγησε ότι της έγραφε γράμματα κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα και είπε πως δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα να δει τον εγγονό του. «Δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι θέλω να τη δω, να ανακαλύψω τι πήγε λάθος και να της δείξω ότι θέλω να συμμετέχω στη ζωή της πλέον. Είναι προφανές ότι είναι εναντίον μου και νιώθω ανίσχυρος να αλλάξω την γνώμη της».

Η είδηση του θανάτου της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τα 33α γενέθλια της Αντέλ, η οποία ανάρτησε φωτογραφίες της που πανηγυρίζει και νιώθει πλέον ελεύθερη – προφανώς μια αναφορά στο διαζύγιό της με τον Σάιμον Κονέκι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS