Πιρς Μόργκαν: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι οι «βασιλικοί ρατσιστές» - Οργή στο Μπάκιγχαμ

Πιρς Μόργκαν: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι οι «βασιλικοί ρατσιστές» - Οργή στο Μπάκιγχαμ

Στην αποκάλυψη των δύο μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που κατηγορούνται ότι μίλησαν για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Πιρς Μόργκαν στη σκιά της είδησης ότι η ολλανδική έκδοση του Endgame από τον δημοσιογράφο Όμιντ Σκόμπι περιείχε τα ονόματα των «βασιλικών ρατσιστών» πριν να αποσυρθεί.

Σύμφωνα με τον Μόργκαν ο οποίος ανήρτησε στο Χ το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του, οι δύο θεωρούμενοι «βασιλικοί ρατσιστές» στο βίβλιο του Σκόμπι είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Δικαιολογώντας την απόφασή του ο Μόργκαν είπε ότι με τον τρόπο αυτό οι Βρετανοί θα μπορού να συζητήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα αυτό: «Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο - όπως είπα δεν το πιστεύω».

Ο Βρετανός σχολιαστής πρόσθεσε ότι με τον τρόπο αυτό απαντά στο κυνήγι μαγισσών από τον Χάρι και την Μέγκαν μετά την απόφασή τους να εγείρουν το θέμα στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ χωρίς ποτέ να δώσουν κάποιο πλαίσιο στο οποίο έγιναν αυτά τα σχόλια αλλά και χωρίς να δώσουν κάποια ευκαιρία για απάντηση.

Η κίνηση του Μόργκαν, πάντως, έγινε δεκτή με αποδοκιμασία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια είπαν στην Daily Mail ότι «ήταν λάθος κίνηση» χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «ντροπιαστική», «μοχθηρή», «άσχημη» για την ανακοίνωση του Βρετανού σχολιαστεί ενώ κατά τις ίδιες πηγές δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια νομική κίνηση καθώς η βασιλική οικογένεια «εξετάζει όλες τις επιλογές της».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ