Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιώτες εκλιπαρούν τον Πούτιν να σταματήσει την εισβολή - «Αφήστε κάτω τα όπλα σας»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιώτες εκλιπαρούν τον Πούτιν να σταματήσει την εισβολή - «Αφήστε κάτω τα όπλα σας»

«Ζητώ συγγνώμη για όσα πράξαμε εγώ και η ομάδα μου σε κάθε σπίτι, σε κάθε δρόμο, σε κάθε πολίτη της Ουκρανίας» είπε στις κάμερες Ρώσος στρατιώτης.


Μύνημα «να αφήσουν κάτω τα όπλα τους οι Ρώσοι», έστειλαν στον Βλαντιμίρ Πούτιν Ρώσοι στρατιώτες που κρατούνται αιχμάλωτοι των ουκρανικών δυνάμεων. Οι ίδιοι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τους στις θηριωδίες του Ρώσου προέδρου, λύγισαν μπροστά στις κάμερες τη στιγμή που του απεύθυναν το μήνυμα.

Οι Ρώσοι στρατιώτες επικρίνουν δριμύτατα τον Πούτιν για τη δολοφονία «αμάχων και παιδιών» με την εισβολή στην Ουκρανία, μιλώντας με δημοσιογράφους του ουκρανικού δικτύου «Interfax».

Όπως αναφέρει η εφημεριδα «The Sun», μία ομάδα Ρώσων στρατιωτών, κλαίγοντας με αναφιλητά, ζητούν συγγνώμη για τη δολοφονία των Ουκρανών πολιτών, κάνοντας λόγο για μία «προδοτική εισβολή» στη χώρα.

Πρώτος ξέσπασε σε λυγμούς ο Ρώσος στρατιώτης Γκαλκίν Σεργκέι Αλεκσέγιεβιτς, ενώ ο συμπατριώτης του που καθόταν δίπλα του, ήταν σκυμμένος και κράταγε το κεφάλι με τα χέρια του.

«Ζητώ συγγνώμη για όσα πράξαμε εγώ και η ομάδα μου σε κάθε σπίτι, σε κάθε δρόμο, σε κάθε πολίτη της Ουκρανίας, στους ηλικιωμένους, στις γυναίκες, στα παιδιά για την εισβολή μας σε αυτά τα εδάφη. Ζητώ συγγνώμη για την ''προδοτική εισβολή μας''», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 34χρονος στρατιώτης από το Ροτσίνσκι της Ρωσίας, συνέχισε να εκλιπαρεί τον Πούτιν να «σταματήσει να στέλνει στρατιώτες» με σκοπό να σκοτώσουν Ουκρανούς πολίτες. Έχοντας στο πλευρό του συμπολεμιστές του, ο Ρώσος στρατιώτης προέτρεψε τους Ρώσους να καταθέσουν τα όπλα.

«Θα ήθελα να πω σε όλες τις μονάδες του ρωσικού στρατού - αφήστε τα όπλα σας», τόνισε ο Αλεκσέγιεβιτς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS