Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έχουν κηρύξει έναν υβριδικό ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ρωσίας» είπε ο Λαβρόφ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έχουν κηρύξει έναν υβριδικό ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ρωσίας» είπε ο Λαβρόφ

Ένας υβριδικός ολοκληρωτικός πόλεμος έχει κηρυχθεί κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στη διάρκεια διπλωματικής σύσκεψης την Παρασκευή.

«Σήμερα έχει κηρυχθεί ένας πραγματικός υβριδικός πόλεμος, ένας ολοκληρωτικός πόλεμος. Αυτός ο όρος, που χρησιμοποιείται από τη ναζιστική Γερμανία, χρησιμοποιείται τώρα από πολλούς Ευρωπαίους πολιτικούς όταν λένε τι θέλουν να κάνουν με τη Ρωσία. Και οι στόχοι δεν κρύβονται: να καταστρέψουν, να σπάσουν και να στραγγαλίσουν τη ρωσική οικονομία και τη Ρωσία συνολικά», ανέφερε ο Ρώσος υπουργός, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Και συνέχισε, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κορύφωση της πολιτικής των δυτικών χωρών για τον περιορισμό της Ρωσίας». «Η κατάσταση έχει οδηγηθεί στα άκρα. Στην πραγματικότητα, γινόμαστε μάρτυρες της κορύφωσης της πολιτικής περιορισμού της Ρωσίας που η Δύση ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Λαβρόφ.

Ο υπουργός τόνισε ότι «οι ΗΠΑ διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση μιας τέτοιας πολιτικής», προσθέτοντας ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο «δεν αφορά τόσο την Ουκρανία», αλλά πρόκειται για μια προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS