Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ρωσία θα εξαπολύσει νέα μεγάλη επίθεση που ενδέχεται να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου»

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ρωσία θα εξαπολύσει νέα μεγάλη επίθεση που ενδέχεται να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου»

Στην προειδοποίηση ότι η Ρωσία θα εξαπολύσει «νέα μεγάλη επίθεση που ενδέχεται να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου» προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολέξιι Ρέζνικοφ.

Ο Ρέζνικοφ υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα έχει κινητοποιήσει περίπου 500.000 στρατιώτες που θα προστεθούν στην «κινητοποίηση» 300.000 στρατευμένων, όπως διέταξε τον Σεπτέμβριο ο Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διασφάλιση της «εδαφικής ακεραιότητας».

«Εξάλλου, η Μόσχα γιορτάζει την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στις 23 Φεβρουαρίου», πρόσθεσε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFM, καθώς βρίσκεται στη Γαλλία για να συνάψει συμφωνία για την αγορά πρόσθετων ραντάρ αεράμυνας MG-200.

«Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η ρωσική τρομοκρατία είναι να νικήσουμε», έγραψε στο μεταξύ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπενθυμίζοντας ότι αναμένει από τη Δύση «τανκς, μαχητικά αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία ανανέωσε πρόσφατα εκκλήσεις για μαχητικά αεροσκάφη, αφού η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησαν να της στείλουν άρματα μάχης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS