Πόλεμος στην Ουκρανία: Σάλος με τη φωτογραφία Ρώσου στρατιώτη που φέρεται να βίασε και να σκότωσε παιδί - Το «ανέβασε» σε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σάλος με τη φωτογραφία Ρώσου στρατιώτη που φέρεται να βίασε και να σκότωσε παιδί - Το «ανέβασε» σε βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός Ρώσου στρατιώτη που κατηγορείται από Ουκρανούς ότι βιντεοσκόπησε και μετέδωσε την αποτρόπαια πράξη στο διαδίκτυο.


Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έρχονται από την Ουκρανία, οι οποίες κάνουν λόγο για βιασμούς παιδιών. Ουκρανοί αξιωματούχοι κάλεσαν τον ΟΗΕ να διενεργήσει έρευνα για βιασμούς ανηλίκων στην Μπούτσα, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά.

Σάλος με τη φωτογραφία Ρώσου στρατιώτη

Το τελευταίο 24ωρο ουκρανικά ΜΜΕ και χρήστες στο διαδίκτυο κοινοποίησαν τη φωτογραφία ενός Ρώσου στρατιώτη που φέρεται να βίασε και να σκότωσε μικρό παιδί και «ανέβασε» την αποτρόπαια πράξη σε βίντεο στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από ανεξάρτητη πηγή.

Το ουκρανικό μέσο nexta tv αναφέρει μάλιστα ότι ο στρατιώτης συνελήφθη στη Ρωσία.

Το όνομα πάντως του στρατιώτη έγινε viral, καθώς και τα στοιχεία του που τον δείχνουν να είναι 24 ετών και να διαμένει στην Επικράτεια του Κρασνοντάρ.

Μια εξαγριωμένη ομάδα χρηστών του Twitter διέρρευσε όλες τις προσωπικές πληροφορίες του. Εκτός από τη στρατιωτική του θητεία, λίγα είναι γνωστά για την επαγγελματική και εκπαιδευτική του ιστορία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ