Πόλεμος στο Ισραήλ: Καμία εισβολή από αέρος από τον Λίβανο, λάθος ο συναγερμός λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία

Πόλεμος στο Ισραήλ: Καμία εισβολή από αέρος από τον Λίβανο, λάθος ο συναγερμός λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία

Δεν υπάρχει «κανένα περιστατικό ασφαλείας» στα βόρεια του Ισραήλ, δήλωσε εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, μετά από αναφορές για πιθανή διείσδυση από αέρος από τον Λίβανο.

Επιπλέον, ο ισραηλινός στρατός απέσυρε την έκκλησή του προς τους πολίτες να σπεύσουν σε καταφύγια, λέγοντας ότι ο συναγερμός προκλήθηκε από λάθος.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον συναγερμό για εισβολή στο Ισραήλ από τον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός διερευνά τι προκάλεσε τον συναγερμό που σήμανε για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε όλο το βόρειο Ισραήλ νωρίτερα σήμερα, δήλωσε ο υποπτέραρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι «έχει αποκλειστεί ο φόβος διείσδυσης» στον εναέριο χώρο της χώρας από τον Λίβανο.

Ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι συναγερμοί αεροπορικής επιδρομής που ακούστηκαν μπορεί να μην λειτούργησαν σωστά.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες σε ισραηλινά ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για μεγάλο αριθμό αεροσκαφών που κατευθύνονταν προς το βόρειο Ισραήλ από τον Λίβανο. Το Ισραήλ σήμανε συναγερμό και κάλεσε τους κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια, πριν ανακοινωθεί ότι επρόκειτο για λάθος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ