Πούτιν: Οι ειρηνευτικές προτάσεις της Κίνας να χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία όταν Δύση και Κίεβο είναι έτοιμοι

Πούτιν: Οι ειρηνευτικές προτάσεις της Κίνας να χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία όταν Δύση και Κίεβο είναι έτοιμοι

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι οι κινεζικές ειρηνευτικές προτάσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, όταν το Κίεβο και οι δυτικοί σύμμαχοί του είναι έτοιμοι.

Ο Πούτιν, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ στη Μόσχα, δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες έδωσαν μεγάλη προσοχή στις ειρηνευτικές προτάσεις του Πεκίνου κατά τη διάρκεια μιας κατ' ιδίαν συνάντησης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Δύση πολεμάει στην Ουκρανία «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Ο Πούτιν προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά την ολοκλήρωση διήμερων συνομιλιών με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος πραγματοποιεί στη Μόσχα επίσημη επίσκεψη.

Πούτιν: Επιτυχείς και εποικοδομητικές οι συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε επίσης ότι οι συνομιλίες με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ ήσαν «επιτυχείς και εποικοδομητικές» και πως ελπίζει να συνεχισθούν οι επαφές του με τον Σι στο μέλλον.

Ολοκληρώνοντας μια ημέρα συνομιλιών μεταξύ των δύο ηγετών, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Κίνα και η Ρωσία υπέγραψαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας και ότι οι ρωσικές ενεργειακές προμήθειες προς την Κίνα θα αυξηθούν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS