Προειδοποίηση Γκέιτς: Μπαίνουμε στη χειρότερη φάση της πανδημίας - Να λάβουμε στα σοβαρά την 'Όμικρον

Προειδοποίηση Γκέιτς: Μπαίνουμε στη χειρότερη φάση της πανδημίας - Να λάβουμε στα σοβαρά την 'Όμικρον

Ο δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής της Microsoft ακύρωσε τα περισσότερα από τα σχέδια των διακοπών του ενόψει των εορτών.

Προειδοποίηση να λάβουμε στα σοβαρά την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού έκανε ο Μπιλ Γκέιτς ο οποίος εκτιμά ότι «ο κόσμος μπορεί να εισέλθει στη χειρότερη φάση της πανδημίας».

Όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο ίδιος θα ακυρώσει τα περισσότερα από τα σχέδια των διακοπών του ενώ υποστηρίζει ότι την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε ιό στην ιστορία ο μεγάλος άγνωστος παραμένει το πόσο μπορεί να μας αρρωστήσει η παραλλαγή.

«Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι' αυτή. Ακόμα και αν είναι μόνο το μισό της σοβαρότητας της Δέλτα, θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματικό», δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής της Microsoft.

Αναφερόμενος στην Όμικρον γράφει: «Αν υπάρχουν καλά νέα εδώ, είναι ότι η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες. Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι άσχημοι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τα σωστά μέτρα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ