Qatar Gate: Ενώπιον των βελγικών αρχών σήμερα ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Qatar Gate: Ενώπιον των βελγικών αρχών σήμερα ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Μάλιστα, ενώπιον των βελγικών αρχών θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος αναμένεται να επιμείνει στη δήλωσή του, ότι η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, όπως γράφει η ΕΡΤ, στο Μιλάνο μετέβη εισαγγελέας, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαλεύκανση του σκανδάλου. O Βέλγος δικαστής Μισέλ Κλεζ συναντήθηκε με τον εισαγγελέα του Μιλάνου και με την παρουσία των ανδρών της Ιταλικής Μονάδας Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο δικαιολογεί και το ενδεχόμενο ανοίγματος ενός ξεχωριστού φακέλου για το ξέπλυμα χρήματος. Μία συνάντηση που θα επιτρέψει στους Βέλγους συναδέρφους για συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, ο σκοπός της επίσκεψης είναι ο βαθύτερος συντονισμός μεταξύ των δύο χωρών και η παραλαβή από τον Κλεζ αντιγράφων των στοιχείων που έχουν συλλέψει μέχρι τώρα οι ιταλικές αρχές από τη δική τους έρευνα.

Παράλληλα, η κόρη και η σύζυγος του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια Παντσέρι και Μαρία Κολεόνι, αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες, πιθανότατα σήμερα κιόλας. Οι δικαστές θα συνεδριάσουν σήμερα για την πιθανή άρση του κατ’ οίκον περιορισμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ