Ράπερ AKA: Βίντεο τον δείχνει δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία του

Ράπερ AKA: Βίντεο τον δείχνει δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία του

Τη σοκαριστική δολοφονία του AKA, ενός από τους πιο δημοφιλείς ράπερ της Νότιας Αφρικής, κατέγραψε κάμερα συστήματος ασφαλείας έξω από το εστιατόριο όπου δέχθηκε τα φονικά πυρά στην πόλη Ντέρμπαν.

Ο Κίρναν Φορμπς, γνωστός ως AKA, δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν από προγραμματισμένη εμφάνισή του στη σκηνή, μαζί με τον φίλο του Τεμπέλο «Τιμπζ» Μοτσοάνε.

Στο κλιπ που δημοσιεύει η Daily Mail, o ΑΚΑ εμφανίζεται να συνομιλεί με φίλους του, έναν από τους οποίους αγκαλιάζει εγκάρδια, προτού τον πλησιάσει τρέχοντας ένας άλλος άνδρας και ανοίξει πυρ από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα δύο θύματα της επίθεσης επέστρεφαν στο αυτοκίνητό τους από ένα εστιατόριο, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν οι ένοπλοι δράστες, τους πυροβόλησαν και μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 35χρονος ράπερ είχε κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία στη Νότια Αφρική, ενώ είχε προταθεί αρκετές φορές για το βραβείο Black Entertainment Television στις ΗΠΑ, και μία φορά για ένα MTV Europe Music Award.

Ο ΑΚΑ επρόκειτο να εμφανιστεί σε ένα κλαμπ το βράδυ της δολοφονίας του, μετά την εξοδό του στο εστιατόριο. Το κίνητρο της δολοφονίας του παραμένει άγνωστο, και οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ