Ράσελ Κρόου: Δώρισε σε βιβλιοπωλείο 5.000 αγγλικές λίρες για να μην κλείσει

Ράσελ Κρόου: Δώρισε σε βιβλιοπωλείο 5.000 αγγλικές λίρες για να μην κλείσει

Το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο Bookbugs And Dragon Tales στο Νόργουιτς της Αγγλίας έλαβε πρόσφατα δωρεά 5.000 αγγλικών λιρών από τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου, προκειμένου να σωθεί και να μην κλείσει. 

Η διευθύντρια του βιβλιοπωλείου Λεάνε Φριντ άρχισε εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και το χρηματικό ποσό που είχε θέσει ως στόχο ήταν 15.000 αγγλικές λίρες. 

Λίγες ώρες αργότερα έλαβε το 1/3 στόχου της από τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Gladiator».

Ο Κρόου έκανε τη δωρεά σχεδόν μετά από 10 λεπτά και ήμασταν στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή» είπε η Λεάνε Φριντ στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

«Ο σύζυγός μου και εγώ σοκαρίστηκαμε, μείναμε έκπληκτοι και ενθουσιαστήκαμε, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα και ήταν τόσο γενναιόδωροι και μας έκαναν να νιώσουμε τόσο πολύτιμοι» πρόσθεσε.

Η Λεάνε Φριντ είπε ότι η πανδημία έφερε πολλά εμπόδια, χρειάστηκε να μειώσω τις ώρες του προσωπικού μας και να δουλεύω περισσότερο η ίδια – οπότε ο λόγος που ξεκινήσαμε την εκστρατεία είναι επειδή θα με ελευθερώσει λίγο για να αρχίσω να ερευνώ το ενδεχόμενο χρηματοδότησης. Θέλουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι περισσότερα παιδιά θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε βιβλία, εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS