Renzo, ο youtuber με τη γαλάζια φράντζα που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στη Μέρκελ και στο CDU

Renzo, ο youtuber με τη γαλάζια φράντζα που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στη Μέρκελ και στο CDU

«Πονοκέφαλο» στην Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Ανγκελα Μέρκελ έχει προκαλέσει ένας Youtuber με το όνομα «Renzo».

Ο νεαρός με σήμα κατατεθέν του τη γαλάζια του φράντζα μιλά με στοιχεία για τις επιδόσεις των γερμανικών κομμάτων στην διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και πλέον απολαμβάνει τη μεγάλη αναγνώριση του κόσμου, αφού τα βίντεο που αναρτά γίνονται ανάρπαστα.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο Youtube το περασμένο Σάββατο το οποίο διαρκεί κάτι περισσότερο από μισή ώρα, ο Renzo καταπιάνεται ξανά με το ζήτημα της κλιματικής κρίσης. Ήδη μέσα σε λίγες ημέρες το βίντεο έχει γίνει viral. Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες το έχουν παρακολουθήσει, με τον λόγο του να γίνεται ιδιαίτερα αποδεκτός κυρίως στους νέους.

Το βίντεο του νεαρού Youtuber που έγινε viral
«Αν θέλετε να υπάρξει κάποια πιθανότητα υπέρβασης της κλιματικής κρίσης, μην ψηφίσετε Χριστιανοδημοκράτες. Κατά δεύτερο λόγο, μην ψηφίσετε ούτε Σοσιαλδημοκράτες», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του βίντεο, προκαλώντας «σεισμό» στα πολιτικά δρόμενα της χώρας η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βουλευτικές εκλογές στις 26 του Σεπτέμβρη.

Ο Renzo στο βίντεο αναφέρεται στην αποτυχία της συγκυβέρνησης να μειώσει τους ρύπους της Γερμανίας όσο απαιτείται, ενώ παρουσιάζει και κατάλογο με βουλευτές που έχουν ταχθεί κατά των μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Από την κριτική του δεν ξεφεύγουν ούτε οι Σοσιαλδημοκράτες και προσωπικά ο Όλαφ Σολτς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS