Ρεσιτάλ Ομπάμα - Τα αστεία που έκανε για Κλίντον, Τραμπ και ο αυτοσαρκασμός [video]

obama740O Μπαράκ Ομπάμα προσέφερε γέλιο, στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, όπως άλλωστε το συνηθίζει.

«Ακόμη και κάποιοι ξένοι ηγέτες με πειράζουν. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίστηκε στη συνάντησή μας με μπουρνούζι. Αυτό ήταν ένα χαστούκι», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Λονδίνο και τη συνάντησή του με τη βασιλική οικογένεια, κατά την οποία ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίστηκε με περιβολή... εκτός πρωτοκόλλου.

Ηταν ένα από τα πολλά αστεία του Ομπάμα, ο οποίος αστειεύτηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ, την Χίλαρι Κλίντον, αλλά και αυτοσαρκάστηκε.

«Προκαλεί έκπληξη. Εχεις ένα δωμάτιο γεμάτο ρεπόρτερ, διάσημους και κάμερες και λέει όχι. Είναι αυτό το δείπνο πολύ ευτελές για τον Ντόναλντ; Τι μπορεί να κάνει αντί για αυτό; Είναι σπίτι, τρώει μπριζόλα και στέλνει προσβολές στην Ανγκελα Μέρκελ μέσω Twitter; Τι κάνει;», είπε αναφερόμενος στον Τραμπ. «Εχει ξοδέψει πολλά χρόνια σε συναντήσεις με ηγέτες από όλο τον κόσμο -Μις Σουηδία, Μις Αργεντινή, Μις Αζερμπαϊτζάν», είπε ακόμη.

https://www.youtube.com/watch?v=CGHIkps6Kx0

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ