Ρωσία: Μέτρα ασφαλείας μαμούθ για τον Πούτιν - Το ξένο θωρακισμένο όχημα του προέδρου

Ρωσία: Μέτρα ασφαλείας μαμούθ για τον Πούτιν - Το ξένο θωρακισμένο όχημα του προέδρου

Στη Ρωσία τα μέτρα ασφαλείας για τη φύλαξη του Βλαντίμιρ Πούτιν δεν είναι απλά δρακόντεια. Είναι μαμούθ και ξεπερνάνε κάθε φαντασία.

Αυτό φάνηκε και σε βίντεο που κατέγραψε ένας οδηγός όταν περνούσε από μπροστά του η ατέλειωτη πομπή – ασφαλείας που συνόδευε τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην επίσκεψή του στην πόλη Ουλάν – Ουντέ, την πρωτεύουσα της Μπουργιατίας, μίας Δημοκρατίας που υπάγεται στη Ρωσία.

Η έκφραση: «ουάου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», που ακούγεται στο βίντεο μιλάει από μόνη της και τα λέει μάλλον όλα για την φύλαξη του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Είναι ένα αυτοκίνητο Aurus, ο πρόεδρος φτάνει» δηλώνει ο οδηγός για τη μάρκα της λιμουζίνας, με τη συνοδηγό του να αναφέρει: «ουάου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο». «Μας έκαναν να περιμένουμε επίτηδες» απαντά ο άνδρας λιγότερο… εντυπωσιασμένος λόγω της ταλαιπωρίας.

Το μόνο ξένο αυτοκίνητο

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν μέσα σε ένα πανάκριβο θωρακισμένο αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ήταν το μόνο ξένο όχημα που χρησιμοποιείται στη Ρωσία για την φύλαξη μελών της Κυβέρνησης.

Η Μόσχα δεν χρησιμοποιεί ξένα πολυτελή οχήματα για τον Ρώσο πρόεδρο, παρά μόνο τη θωρακισμένη υπερπολυτελή ρωσική λιμουζίνα μάρκας Aurus Senat με κινητήρα V8 twin-turbo 4,4 λίτρων που αποδίδει 598 ίππους και 880 Nm.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ