Ρωσία: Προκαλεί ξανά ο Μεντβέντεφ -«Αν η κατάσταση φτάσει στα πυρηνικά, θα πρέπει να υπάρξει προληπτικό πλήγμα»

Ρωσία: Προκαλεί ξανά ο Μεντβέντεφ -«Αν η κατάσταση φτάσει στα πυρηνικά, θα πρέπει να υπάρξει προληπτικό πλήγμα»

Η Ρωσία θα πρέπει να εξαπολύσει προληπτικό πλήγμα, αν η Δύση δώσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ που συνηθίζει να προκαλεί με δηλώσεις του, ανέφερε σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ότι «υπάρχουν αμετάκλητοι νόμοι του πολέμου. Αν η κατάσταση φθάσει στα πυρηνικά όπλα, θα πρέπει να υπάρξει προληπτικό πλήγμα».

Ρωσία: Προειδοποίηση Μεντβέντεφ για προμήθεια όπλων στην Ουκρανία -Κίνδυνος «πυρηνικής αποκάλυψης».

Σε προηγούμενη δήλωσή του ο πρώην προειδοποίησε ότι όσο πιο καταστροφικά είναι τα όπλα με τα οποία η Δύση προμηθεύει την Ουκρανία τόσο πιο μεγάλος είναι ο κίνδυνος της «πυρηνικής αποκάλυψης».

Η Ρωσία η οποία διαθέτει περισσότερα πυρηνικά όπλα από οποιοδήποτε άλλο κράτος, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η Δύση έχει εμπλακεί σ' έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων με τη Ρωσία στην Ουκρανία που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύρραξης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ