Ο Ρότζερ Γουότερς κατά Σούνακ για τα Γλυπτά: «Fu@@ Έλγιν, μαριονέτα ο Σούνακ»

Ο Ρότζερ Γουότερς κατά Σούνακ για τα Γλυπτά: «Fu@@ Έλγιν, μαριονέτα ο Σούνακ»

Ο Ρότζερ Γουότερς προστέθηκε στους επώνυμους που υποστήριξαν την Ελλάδα μετά την απρέπεια του Ρίσι Σούνακ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο θρύλος των Pink Floyd σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως τα Γλυπτά «εκλάπησαν από τον Παρθενώνα», ενώ χαρακτήρισε «μαριονέτα» τον Βρετανό πρωθυπουργό.

«Είμαστε οι χειρότεροι όλων. Δυστυχώς, είναι ακόμη στο αίμα τους και για τον λόγο αυτόν έχουμε ακόμη υποτελείς στη μοναρχία. Είναι πολύ μεγάλη η δεξιά πτέρυγα που θέλει να κυβερνά τον κόσμο και βλέπουν τους υπόλοιπους σαν υπηρέτες και σκλάβους» είπε αρχικά ο Ρότζερ Γουότερς.

«Ο Σούνακ είναι σαν μια μαριονέτα, ένα τίποτα, παντρεμένος με μια δισεκατομμυριούχο. Είναι ελάχιστος και μηδαμινός» σχολίασε, και συνέχισε:

«Πόσοι άνθρωποι στην Αγγλία πιστεύεις ότι πηγαίνουν να δουν τα μάρμαρα που έχουν κλαπεί από τους Έλληνες; Και πότε έγινε αυτό, στα μέσα του 19ου αιώνα;».

Καταλήγοντας, ο Ρότζερ Γουότερς περιέγραψε πώς θα ήταν η ημέρα που τα γλυπτά θα επέστρεφαν στην Αθήνα…

«Το πλοίο θα έδενε στον Πειραιά… Θα πήγαινα εγώ, θα τα παρέδιδα και θα κάναμε μια υπέροχη παρέλαση μέχρι την Ακρόπολη, ο καθένας μας μεταφέροντας ένα κομμάτι μαρμάρου. Θα έδινα και μια συναυλία στο Ηρώδειο. Πόσο όμορφο θα ήταν;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS