«Ρούφα τη γλώσσα μου»: Σάλος με τον Δαλάι Λάμα που ζητάει αυτό σε αγόρι [βίντεο]

«Ρούφα τη γλώσσα μου»: Σάλος με τον Δαλάι Λάμα που ζητάει αυτό σε αγόρι [βίντεο]

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο Δαλάι Λάμα, καθώς κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά αφού φίλησε ένα αγόρι και του ζήτησε να «ρουφήξει τη γλώσσα του» σε εκδήλωση στην Ινδία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου στον ναό του Δαλάι Λάμα στην Νταραμσάλαν και συμμετείχαν περίπου 100 νεαροί μαθητές.

Βίντεο: Το περιστατικό με τον Δαλάι Λάμα που προκάλεσε οργή


Σε βίντεο, που έγινε viral, φαίνεται ένας μαθητής να πλησιάζει το μικρόφωνο και να ρωτά τον Δαλάι Λάμα: «Μπορώ να σε αγκαλιάσω;». Σύμφωνα με τον Guardian, ο Δαλάι Λάμα είπε στο αγόρι να ανέβει στην εξέδρα. Εκεί, δείχνοντας το μάγουλό του, ακούγεται να λέει «πρώτα εδώ» και μετά το παιδί τον φίλησε και τον αγκάλιασε.

Ο Δαλάι Λάμα κράτησε το αγόρι στην αγκαλιά του, λέγοντας «νομίζω και εδώ», και στη συνέχεια του έδωσε ένα φιλί στα χείλη. «Ρούφα τη γλώσσα μου», του είπε εν συνεχεία ο Δαλάι Λάμα, βγάζοντας τη γλώσσα του. Το αγόρι έβγαλε γρήγορα και τη δική του και πήγε να απομακρυνθεί, ενώ ο Δαλάι Λάμα γέλασε και τράβηξε το αγόρι για άλλη μία αγκαλιά. Το κοινό γελούσε.

Το βίντεο έγινε viral στο Διαδίκτυο, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν «ακατάλληλο», «σκανδαλώδες» και «αηδιαστικό». Τα σχόλια έφεραν τη «συγγνώμη» του Δαλάι Λάμα, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «αθώα και παιχνιδιάρικη».

Η απάντηση του Δαλάι Λάμα

«Έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο που δείχνει ένα μικρό παιδί να ζητάει από την Αγιότητα του Δαλάι Λάμα αν μπορεί να του δώσει μια αγκαλιά. Η Αγιότητά του επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του, καθώς και τους πολλούς φίλους του σε όλο κόσμο για τον πόνο που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του.

Ο Σεβασμιώτατος συχνά πειράζει τους ανθρώπους που συναντά με αθώο και παιχνιδιάρικο τρόπο, ακόμη και δημόσια και μπροστά στις κάμερες. Μετανιώνει για το περιστατικό», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ