Ροζ σκάνδαλο «καίει» τον υπουργό Υγείας της Βρετανίας: Στο φως οι καυτές φωτογραφίες

Ροζ σκάνδαλο «καίει» τον υπουργό Υγείας της Βρετανίας: Στο φως οι καυτές φωτογραφίες

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ είναι σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, γιατί διατηρεί σχέση με την σύμβουλό του και οι κάμερες ασφαλείας του υπουργείου τους «έπιασαν» σε τρυφερές περιπτύξεις.

Οι βρετανικές εφημερίδες Sun και Daily Mail, δημοσιεύουν σήμερα φωτογραφίες του 42χρονου, παντρεμένου υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, και της επίσης παντρεμένης συμβούλου του, Τζίνας Κολαντάντζελο. Οι τρυφερές στιγμές τραβήχτηκαν τον περασμένο μήνα, εντός του υπουργείου και οι δυο τους φαίνονται αγκαλιά και να φιλιούνται παθιασμένα, ενώ η στάση του σώματος δείχνει μεγάλη οικειότητα.

 

«Το ειδύλλιο του Χάνκοκ με την σύμβουλό του», τιτλοφορεί η dailymail την είδηση.

 

Η 43χρονη Τζίνα Κολαντάντζελο, αρχικά διορίστηκε στο υπουργείο Υγείας σε θέση άμισθης συμβούλου και στη συνέχεια ως αμειβόμενης, μη εκτελεστικής διευθύντριας. Αυτό είχε προκαλέσει ήδη μια συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της και τους χειρισμούς του υπουργού που την προσέλαβε. Σημειώνεται ότι πέρυσι οι Sunday Times είχαν υποστηρίξει ότι ο κ. Χάνκοκ δεν είχε δηλώσει ως όφειλε το διορισμό της νέας του συμβούλου.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του υπουργού Υγείας σημειώνουν ότι ο κ. Χάνκοκ δεν προτίθεται να σχολιάσει ζητήματα προσωπικής φύσης.

Από την πλευρά τους, οι Εργατικοί της αντιπολίτευσης σημείωσαν ότι πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια ως προς το κατά πόσο ο διορισμός της 43χρονης συμβούλου του υπουργού Υγείας συνιστά παραβίαση κανόνων ή σύγκρουση συμφερόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αποκαλύψεις για τον Ματ Χάνκοκ έρχονται μετά την δριμεία κριτική που έχει δεχθεί για την απονομή συμβολαίων του συστήματος υγείας NHS σε εταιρείες φίλων και συγγενών και τις κατηγορίες για λάθος χειρισμούς στην πανδημίας. Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα μετά τα μηνύματα που δημοσιοποίησε ο πρώην επικεφαλής σύμβουλο της Ντάουνινγκ Στριτ Ντόμινικ Κάμινγκς και σε αυτά φέρεται ο Μπόρις Τζόνσον να χαρακτήρισε τον υπουργό του «Παντελώς γ@μ…, ανίκανο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ