Ρωσία: Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το θάνατο της Ντάρια Ντούγκινα - Αρνείται κάθε ανάμειξη το Κίεβο

Ρωσία: Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το θάνατο της Ντάρια Ντούγκινα - Αρνείται κάθε ανάμειξη το Κίεβο

Οι αρχές της Ρωσίας ξεκίνησαν την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιτροπή έρευνας αντιμετωπίζει ως ανθρωποκτονία το θάνατο της Ντάρια Ντούγκινα, ωστόσο όπως επισημαίνεται «θα εξεταστούν όλες οι εκδοχές».

Υπενθυμίζεται ότι η Ντούγκινα έχασε τη ζωή της έπειτα από έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε, την ώρα που επέστρεψε στην οικία της.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα, είναι αρκετά πιθανό να μην ήταν η ίδιος στόχος της επίθεσης, αλλά ο Ρώσος υπερεθνικιστής φιλόσοφος πατέρας της Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Ο Ντούγκιν επρόκειτο να επιβιβαστεί και ο ίδιος στο συγκεκριμένο όχημα, ωστόσο άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύτηκε στο Telegram, ο Ντούγκιν βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των διασωστών.

Αρνείται κάθε ανάμειξη η Ουκρανία

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό εμφανίστηκαν και οι αναφορές για ουκρανικό σχέδιο εξόντωσης του στενού υποστηρικτή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο το Κίεβο αρνείται κάθε ανάμειξη στο συμβάν.

Όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, Μικαΐλο Ποντολιάκ, «η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό, γιατί δεν είμαστε εγκληματικό κράτος όπως η Ρωσία, ούτε τρομοκρατικό».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, είχε κατηγορήσει τους Ουκρανούς «τρομοκράτες» για την έκρηξη. «Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και σκότωσαν την κόρη του σε αυτοκίνητο» έγραψε στο Telegram.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ