Σαρκοζί: Ακροαριστερός που συνεργάζεται με ακροδεξιούς ο Τσίπρας!

sarkozi 300

Σφοδρή επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και επικεφαλής σήμερα της Ένωσης για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP).
Μεταξύ άλλων, κατά τη συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «Ακροαριστερά» που συνεργάζεται με την «Ακροδεξιά», όπως χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε ότι οι δύο πολιτικοί χώροι «είναι ίδιοι».
Δεν παρέλειψε μάλιστα να υπενθυμίσει τις δηλώσεις της προέδρου του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι μόνοι χώροι οι οποίοι χάρηκαν με τη νίκη του κ. Τσίπρα στις εκλογές ήταν η ριζοσπαστική Αριστερά του Ζαν-Λουκ Μελανσόν και η Ακροδεξιά της Μαρίν Λεπέν».
Κριτική άσκησε και σε ζητήματα ουσίας, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι «δεν έχει καμία ελπίδα να πετύχει ως πρωθυπουργός», ότι «έλεγε ασυναρτησίες στην προεκλογική περίοδο» και ότι «έχει οδηγήσει τη χώρα του στο χείλος της χρεοκοπίας».
Στο ίδιο πνεύμα συνέχισε ο Σαρκοζί:
«Πρέπει να πούμε στην Ελλάδα, την οποία αγαπώ και για οικογενειακούς λόγους: "οφείλετε να πληρώσετε τα χρέη σας". Ωστόσο, πρέπει να πούμε επίσης στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι οφείλουμε να αλλάξουμε τη δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον τρόπο λειτουργίας της».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS