Σοκ στη Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη - Το κορίτσι πέρασε μέσα από τζαμαρία

Σοκ στη Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη - Το κορίτσι πέρασε μέσα από τζαμαρία

Την τύχη με το μέρος της είχε μια 5χρονη στη Βραζιλία, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός, με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τζαμαρία σχολής οδηγών.

Στο σοκαριστικό βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το κορίτσι να παίζει πίσω από μια γλάστρα, όταν το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο το χτυπάει και το πετάει μέσα από τη τζαμαρία.

Πριν την παράσυρση της 5χρονης, το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρει και έναν μοτοσικλετιστή, τον οποίο ρίχνει στο έδαφος.

Αν και η τζαμαρία έγινε θρύψαλα, το κορίτσι που έπεσε πάνω σε ένα κάθισμα φαίνεται να σηκώνεται όρθιο αμέσως μετά την παράσυρσή της και να πέφτει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ο οποίος είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η παράσυρση της 5χρονης, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε βαριά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Μπονίτο της Βραζιλίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ