Σοκαριστικό βίντεο σεξουαλικής επίθεσης -Την ακολούθησε και της όρμησε στη μέση του δρόμου

Σοκαριστικό βίντεο σεξουαλικής επίθεσης -Την ακολούθησε και της όρμησε στη μέση του δρόμου

Ένας νεαρός επιτέθηκε σε μια ανυποψίαστη γυναίκα στη μέση του δρόμου στην περιοχή του Μπρούκλιν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00 την προηγούμενη Δευτέρα. Μια 35χρονη γυναίκα βγήκε για μια απογευματινή βόλτα προκειμένου να δροσιστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στις ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό.

Σε κάποιο σημείο της βόλτας κατάλαβε ότι ένας νεαρός άνδρας την ακολουθούσε. Τότε προσπάθησε να τον αποφύγει χωρίς αποτέλεσμα. Ο δράστης όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά αποφασισμένος πήρε φόρα και έριξε κάτω τη γυναίκα.

Τον «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας
Έχοντας ρίξει όλο του το βάρος πάνω της, έβαλε το χέρι του μέσα από το σόρτς της και την θώπευσε. Το θύμα της επίθεσης αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να μπορέσει να απωθήσει τον άνδρα που της επιτέθηκε.

Μια κάμερα ασφαλείας από τα μαγαζιά του δρόμου κατέγραψε το περιστατικό, αλλά και το πρόσωπο του δράστη. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με την Daily Mail USA η 35χρονη δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Η στιγμή της επίθεσης
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν άνοδο στους βιασμούς και τα σεξουαλικά εγκλήματα σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης έχουν καταγραφεί πάνω από 2.200 σεξουαλικά αδικήματα από τις αρχές του 2021.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS