Στη Βρετανία Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Ποιος ο λόγος της επιστροφής τους

Στη Βρετανία Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Ποιος ο λόγος της επιστροφής τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφουν στη Βρετανία τον επόμενο μήνα και μάλιστα, ίσως επισκεφτούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, το ζευγάρι που επιστρέφει στη Βρετανία, ίσως επισκεφθεί τη Βασίλισσα, αν και η άφιξή τους θα συμπέσει χρονικά με τη συνάντηση της Ελισάβετ με τον/την νέα πρωθυπουργό της Αγγλίας.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι θα επιστρέψει στη Βρετανία για πρώτη φορά μετά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβιλαίου και θα παρευρεθεί σε αρκετές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως το «One Young World Summit» στο Μάντσεστερ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμά τους, πάντα σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές, λέει πως στη συνέχεια θα ταξιδέψουν για το «Invictus Games 2023 One Year to Go» στο Ντίζελντορφ, προτού επιστρέψουν και πάλι στην Αγγλία, στις 8 Σεπτεμβρίου, για τα βραβεία «WellChild Awards».

Δεν είναι ακόμη γνωστό, αν θα τους ακολουθήσουν ο τρίχρονος γιος τους, Άρτσι ή η ενός έτους κόρη τους, Λίλιμπετ.

Μόλις 15 λεπτά με τη Βασίλισσα

Το ζευγάρι ίσως θελήσει να περάσει λίγο χρόνο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αφού την έχουν συναναστραφεί μόλις για 15 λεπτά κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβιλαίου. Η Βασίλισσα, που αυτήν τη στιγμή είναι στο Μπαλμόραλ, θα βρίσκεται στο Λονδίνο στις 6 Σεπτεμβρίου για να συναντηθεί με τη Λιζ Τρας ή με τον Ρίσι Σούνακ, αφού αναλάβουν τα πρωθυπουργικά καθήκοντα.

Σύμφωνα με τη Sun, η Βασίλισσα κάλεσε τον Χάρι και τη Μέγκαν στην κατοικία της στο Χάιλαντ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS