Η στιγμή βάρβαρης γυναικοκτονίας στην Τουρκία -Σκότωσε στη μέση του δρόμου 28χρονη με σπαθί σαμουράι [σκληρές εικόνες]

Η στιγμή βάρβαρης γυναικοκτονίας στην Τουρκία -Σκότωσε στη μέση του δρόμου 28χρονη με σπαθί σαμουράι [σκληρές εικόνες]

Μία ακόμα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την Τουρκία, με θύμα μία 28χρονη η οποία έχασε τη ζωή της όταν δέχθηκε επίθεση με σπαθί σαμουράι ενώ περπατούσε σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9 Νοεμβρίου, όταν εντελώς αναίτια ο Τζαν Γκιουκτούγκ Μποζ επιτέθηκε στη μέση του δρόμου στην Μπασάκ Τσενγκίζ. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός και φέροντας πάνω του ένα ξίφος μήκους 75 εκατοστών, ενώ η Τσενγκίζ που τραυματίστηκε βαριά μετά την άγρια επίθεση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί και τη βοήθεια πλάνων από τις κάμερες ασφαλείας αναγνώρισαν και προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου δράστη στις 10 Νοεμβρίου και πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση. Η στιγμή της αιματηρής επίθεσης μάλιστα προβλήθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 15 αιχμηρά αντικείμενα ανάμεσα στα οποία και το ξίφος σαμουράι, αλλά κομμάτια χαρτιών που πιστεύεται ότι περιείχαν «προτρεπτικά μηνύματα» για τη διάπραξη του φόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Hurriyet Daily News, ο 27χρονος στην τρισέλιδη κατάθεσή του περιέγραψε με μεγάλη ψυχραιμία τις λεπτομέρειες του φόνου. Ομολόγησε επίσης ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι του σε περίπτωση που κάποιος του έφερνε αντίσταση.

Γείτονες του ισχυρίστηκαν ότι ο ύποπτος είχε ασυνήθιστη συμπεριφορά και ότι πρόσφατα είχε απειλήσει ένα παιδί δείχνοντας το σπαθί του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για 17 ημέρες για χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν και λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη για πέντε χρόνια, ωστόσο δεν είχε συμβουλευτεί κανένα γιατρό τα τελευταία τρία χρόνια.

Το θύμα, η 28χρονη Τσενγκίζ ζούσε στην Άγκυρα και βρισκόταν αυτήν την περίοδο στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικούς λόγους. Αν δεν είχε πέσει θύμα αυτού του στυγερού εγκλήματος, αύριο η νεαρή αρχιτέκτονας θα επέστρεφε σπίτι της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ