Τέξας: Εκτέλεσε on camera την γυναίκα του επειδή τον απατούσε -Γυναίκες ένορκοι τον καταδίκασαν σε μόλις 10 χρόνια

Τέξας: Εκτέλεσε on camera την γυναίκα του επειδή τον απατούσε -Γυναίκες ένορκοι τον καταδίκασαν σε μόλις 10 χρόνια

Σάλο έχει προκαλέσει στο Τέξας η απόφαση δικαστηρίου να καταδικάσει σε μόλις 10 χρόνια κάθειρξη έναν άνδρα, που εκτέλεσε on camera τη γυναίκα του, όταν ανακάλυψε ότι τον απατούσε.

Βάσει της ετυμηγορίας του δικαστηρίου ο 60χρονος Κάρεϊ Μπέρμιγχαμ, που εκτέλεσε τη 48χρονη γυναίκα του Πατρίτσια τον Δεκέμβριο του 2021, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί υπό όρους σε πέντε χρόνια.

Ο φόνος καταγράφηκε σε βίντεο και παρά τα αδιάσειστα στοιχεία ο 60χρονος θα περάσει, όπως όλα δείχνουν, μόλις πέντε χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όταν θα μπορούσε να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή της 20ετούς κάθειρξης.

«Θα πας να συναντήσεις τον Ιησού»

Στις τρομακτικές εικόνες διακρίνεται ο 60χρονος να βγαίνει φορώντας μια ρόμπα στην αυλή του σπιτιού τους στο Σπρίνγκ του Τέξας κραδαίνοντας ένα όπλο. Στο βίντεο ακούγεται να λέει στη γυναίκα του: «Εντάξει, αντίο. Θα πας να συναντήσεις τον Ιησού. Ελπίζω να άξιζε τον κόπο [αυτό που έκανες]», προτού την πυροβολήσει εν ψυχρώ τρεις φορές.

Είχε προηγηθεί ημίωρος καυγάς του ζευγαριού, την ώρα που η κόρη τους, Ολίβια, ήταν στο σχολείο.

Ο συνήγορος του 60χρονου, ο Άντονι Όσο, παρουσίασε στους ενόρκους – όλες γυναίκες – ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τον καυγά που προηγήθηκε του φονικού προκειμένου να πείσει το δικαστήριο ότι ο πελάτης του ενήργησε εν βρασμώ ψυχής. «Τέλειωσα μαζί σου», ακούστηκε να λέει στη γυναίκα του και εκείνη του απάντησε: «κι εγώ» με τα αίματα να ανάβουν διαρκώς.

Οργισμένοι οι συγγενείς της γυναίκας επειδή ο συζυγοκτόνος έπεσε «στα μαλακά»

Συντετριμμένη η κόρη της άτυχης γυναίκας δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο ABC: «Έχασα και τους δύο γονείς μου εκείνη τη μέρα. Πέθανε και ο πατέρας μου εκείνη τη μέρα, γιατί το άτομο που το έκανε αυτό στη μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.

Δεν ξέρω [γιατί το έκανε]. Φούντωσε η οργή του; Κάτι πρέπει να προηγήθηκε. Πρέπει να έχεις πάρει αυτή την απόφαση για να το κάνεις αυτό σε άτομο που αγαπάς πραγματικά».

Η Ολίβια πήρε το λόγο στο δικαστήριο απευθυνόμενη στον πατέρα της: «Ό,τι και αν ελέχθη σε αυτή τη δίκη, γνωρίζεις τι είδους γυναίκα ήταν. Και ξέρεις ότι με αυτό που έκανες, μού στέρησες το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο». Η ίδια είπε στο ABC ότι δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει τον πατέρα της.

Η αδελφή της άτυχης γυναίκας, Μαίρη Ντις σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε: «Η αδελφή μου ήταν ισχυρή προσωπικότητα και ποτέ δεν θα έκανε πίσω ή θα έδειχνε ότι φοβάται αυτόν τον άνδρα. Οι εισαγγελείς έκαναν εξαιρετική δουλειά και σοκαρίστηκαν και αυτή με την ετυμηγορία των ενόρκων. Πιστεύω ότι ακόμη και ο δικαστής σοκαρίστηκε. Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη εδώ. Δεν το άξιζε αυτό η αδελφή μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ