Σοκ στο Τέξας: Οδηγός Uber παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι 1 έτους που μόλις είχε αποβιβαστεί από το αμάξι [βίντεο]

Σοκ στο Τέξας: Οδηγός Uber παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι 1 έτους που μόλις είχε αποβιβαστεί από το αμάξι [βίντεο]

Ένα κοριτσάκι, μόλις ενός έτους, στο Τέξας πέθανε στο νοσοκομείο, αφού το παρέσυρε κατά λάθος ένας οδηγός Uber, καθώς δεν το είδε ποτέ να περνάει μπροστά από το όχημα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή το μεσημέρι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χιούστον, καθώς δύο παιδιά και δύο ενήλικες αποβιβάστηκαν από ένα ταξί Uber.

Ένας ενήλικας και ένα εξάχρονο παιδί βγήκαν από το ασημί Volkswagen από την πλευρά του οδηγού, ενώ ο άλλος ενήλικας βγήκε από την πλευρά του συνοδηγού.

Καθώς περπατούσαν μπροστά από το αυτοκίνητο, το νήπιο εθεάθη να κάνει βήματα πίσω του, προτού περπατήσει μπροστά από το όχημα και χτυπηθεί από τον οδηγό.

Η σοκαριστική στιγμή του δυστυχήματος

Καθώς ο οδηγός σταμάτησε, οι υπόλοιποι επιβάτες που είδαν το φρικτό περιστατικό έτρεξαν μέσα και βγήκαν ξανά έξω με άλλους φίλους και συγγενείς που στη συνέχεια επιτέθηκαν στον οδηγό.

Εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά αλλά μη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ούτε έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά το περιστατικό ερευνάται, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης.

Ένας γείτονας που έγινε μάρτυρας του δυστυχήματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KHOU 11 ότι «προσπάθησε να τη σώσει» καθώς έσπευσε και έβαλε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το βίντεο που κατέγραψε την φρικτή τραγωδία καταγράφηκε από την κάμερα ενός γείτονα.

Ο οδηγός, ο οποίος δεν είδε το κορίτσι, έβαλε στη συνέχεια το SUV σε κίνηση, κινήθηκε προς τα εμπρός και χτύπησε το ενός έτους παιδί.

«Σταμάτησε το όχημα, αλλά το ανήλικο είχε κολλήσει κάτω από το αριστερό πίσω ελαστικό. Προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της επίθεσης όλων των εμπλεκόμενων μερών που τον τραβούσαν από το όχημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις.

«Είδα ένα μωρό στο έδαφος να αιμορραγεί με ένα μάτσο ανθρώπους να φωνάζουν. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν να μου δώσετε τα κλειδιά γιατί δεν θέλω να περιμένω κανένα ασθενοφόρο», δήλωσε ένας γείτονας.

Η οικογένεια κατάφερε να βάλει το κορίτσι στο αυτοκίνητο και συνάντησε ένα ασθενοφόρο σε κοντινή απόσταση και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε ένα βενζινάδικο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της μία ώρα μετά το περιστατικό.

Σοκ στο Τέξας από τον τραγικό θάνατο του μικρού κοριτσιού

«Είναι απλά λυπηρό να το βλέπεις, γιατί την έβλεπα έξω σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα να παίζει με τα μικρά της παιχνίδια και άλλα τέτοια, και απλά να ξέρεις ότι αυτό συνέβη σε αυτό το μικρό μωρό», είπε μια συντετριμμένη γειτόνισσα στο NBC News.

«Κανείς δεν ήθελε να συμβεί αυτό, κανείς δεν ήθελε να κάνει κακό σε ένα παιδί». είπε άλλος γείτονας.

Σε ανακοίνωσή της, η Uber δήλωσε στο FOX Business: «Οι λεπτομέρειες των όσων έχουν αναφερθεί είναι σπαρακτικές και η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του θύματος».

Η εταιρεία δήλωσε ότι αφαίρεσε την πρόσβαση του συγκεκριμένου οδηγού στην πλατφόρμα, ενώ το περιστατικό διερευνάται. Το νήπιο απείχε δύο μήνες πριν από τα δεύτερα γενέθλιά του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Είναι απλώς μια ατυχής τραγωδία σε αυτό το σημείο».

«Εμείς ως γονείς, συγγενείς, κηδεμόνες των παιδιών, πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, να τους κρατάμε το χέρι, να τα οδηγούμε σε ασφαλές μέρος και στη συνέχεια να βλέπουμε τον οδηγό να απομακρύνεται», είπε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ