Το πάρτι του Τραμπ λίγο πριν το «ντου» των φανατικών οπαδών του στο Καπιτώλιο [βίντεο]

Το πάρτι του Τραμπ λίγο πριν το «ντου» των φανατικών οπαδών του στο Καπιτώλιο [βίντεο]

Σε εορταστική διάθεση ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ λίγη ώρα πριν από την εισβολή του μανιασμένου όχλου των οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Λίγο πριν ο Τραμπ ανεβεί στο βήμα, απ’ όπου εκφώνησε την εμπρηστική ομιλία του στην πλατεία Ellipse της Ουάσιγκτον, νότια του Λευκού Οίκου, ο μεγαλύτερος γιος του, Ντον τζούνιορ, ανήρτησε ένα βίντεο από τη σκηνή που είχε στηθεί δίπλα, το οποίο δείχνει τον απερχόμενο Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, την κόρη του Ιβάνκα, τον άλλο γιο του, Έρικ, τον προσωπάρχη Μάρκ Μέντοους κι άλλους να παρακολουθούν εκστασιασμένοι από οθόνες το συγκεντρωμένο πλήθος των υποστηρικτών του και να χορεύουν με δυνατή μουσική.

 

https://twitter.com/Toxxic_pisces/status/1347435677630099457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1347435677630099457%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fparti-tramp-ligo-prin-ntoy-opadon-toy-sto-kapitolio

 

Η σύμβουλος του Τραμπ και φίλη του Ντον τζούνιορ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, διακρίνεται να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού «Gloria» της Laura Branigan, που παίζουν τα μεγάφωνα, ενώ καλεί τους οπαδούς του Τραμπ να δώσουν μάχη για τον πρόεδρο.

trump part 2

trump parti 3

Γύρω στις 11:50 τοπική ώρα ο Τραμπ ανέβηκε στο βήμα για την τελευταία -πιθανότατα- συγκέντρωσή του ως προέδρου. Και με ένα εμπρηστικό λόγο προέτρεψε τους οπαδούς του να κάνουν πορεία προς το Καπιτώλιο. Αν και υποσχέθηκε ότι θα βαδίσει μαζί τους, αποχώρησε με την προεδρική λιμουζίνα, το «Κτήνος», καθώς εκτυλίσσονταν οι χαοτικές σκηνές που εκείνος πυροδότησε.

Φθάνοντας στον Λευκό Οίκο κλείστηκε σε μια ιδιωτική τραπεζαρία κοντά στο Οβάλ Γραφείο και παρακολουθούσε με το τηλεκοντρόλ ανά χείρας από την τηλεόραση τους οπαδούς του να προκαλούν καταστροφές στον ναό της Αμερικανικής Δημοκρατίας, δείχνοντας αδιάφορος για τα τεκταινόμενα, εστιάζοντας την οργή του στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, που αρνήθηκε να μπλοκάρει την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν.

Και ενώ η τηλεόραση πρόβαλλε εικόνες που σόκαραν τον πλανήτη, απελπισμένοι συνεργάτες του τον εκλιπαρούσαν να παρέμβει, αλλά εκείνος επέμενε ότι δεν έγινε κάτι κακό, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. «Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι ειρηνικοί», σχολίασε ο Τραμπ για τους στασιαστές, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησής του, όπως ανάφερε η Washington Post. «Τι έγινε με τις ταραχές το καλοκαίρι; Τι γίνεται με την άλλη πλευρά; Ουδείς ασχολήθηκε όταν αυτοί στασίαζαν. Οι δικοί μου άνθρωποι είναι ειρηνικοί. Οι δικοί μου δεν είναι αλήτες», συνέχισε. «Ήταν ένα πραγματικό τέρας σήμερα», είπε ο αξιωματούχος για τις αντιδράσεις του Τραμπ. «Δεν ήθελε να καταδικάσει τους δικούς του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ