Το Twitter μπλόκαρε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Το Twitter μπλόκαρε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Ένα ακόμη επεισόδιο σημειώθηκε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Twitter και στον Αμερικανό πρόεδρο, με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να μπλοκάρει ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ προς τιμή του Τζορτζ Φλόιντ, επικαλούμενο την πολιτική της πλατφόρμας για τα πνευματικά δικαιώματα.


Το βίντεο, το οποίο αποτελείται από ένα κολλάζ βίντεο και φωτογραφιών από διαδηλώσεις και ταραχές που ξέσπασαν μετά τον φόνο του Αφροαμερικανού Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς, με τον Τραμπ να ακούγεται να μιλά. Ο θάνατος του Φλόιντ έχει προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το Twitter υποστήριξε ότι το βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ παραβιάζει την πολιτική του περί πνευματικών δικαιωμάτων. «Ανταποκριθήκαμε σε βάσιμες καταγγελίες που μας έκαναν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους» εξήγησε εκπρόσωπος του Twitter.

Η προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στις 3 Ιουνίου το βίντεο αυτό, που διαρκεί 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα και είχε ανάβει στο κανάλι YouTube του Τραμπ. Το βίντεο είναι ακόμη διαθέσιμο στο YouTube και μέχρι τώρα έχει 60.000 views και 13.000 likes.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS